gebe

Beta Hcg Sonuç Değerlendirme

Beta hcg nasıl değerlendirilir ? Beta hcg testine anında cevap alabileceğiniz konumuz Canım anne adayları, artık herkes beta hcg testi yaptırıyor. Buraya kadar herşey normal. Yaptırıyorsunuz ama sonuçların nasıl değerlendirilmesi gerektiği hususunda kulaktan dolma bilgileriniz var. :) Şimdi bizler HAMİLEMİYİM.ORG oralak açtığımız konularda da ince eleyip sık dokuyoruz. Bu konuyu açarak, siz değerli anne adaylarının beta hcg testi sonucunun değerlendirilmesi hususunda yardım amacı güdüyoruz. Uzun zamandır bebiş belkiyorsunuz ve beta hcg testi yaptırmak istiyorsunuz. Öncelikle bu testi adetinize 2-3 gün kaladan daha evvel yaptırmayın. Zira daha öncesinden yaptırılan testler hamileyseniz bile göstermeyebiliriz. Tamam biliyorum çok merak ediyorsunuz. İçinizdeki meraklı kedi ha bire " hadi yaptıralım testi " diyor anlıyorum sizi :) Ama süreye uymaya özen gösterin. Yoksa hüsrana uğrarsınız. Şimdi yaptırdığınız testin sonucunu bu konumuza yazarak bizlerden yorum alabilirsiniz.  Unutmayın çok erken tespit edilmiş hamileliklerde sizin elinizdeki betahcg değeri tek başına bir anlam ifade etmeyecektir. Periyodik olarak testi iki gün ara ile tekrarlamanız ve değerlerin yükselmesini görmeniz gerekiyor. Örneğin test yaptırdığınızda 22 çıkan değer iki gün sonra bu rakkamı ikiye yada ikiye yakın katlamak zorundadır. Hadi BETA HCG TESTİ sonuçlarınızı bekliyoruz :) Bu arada beta hcg testi örneği konumuza bakarak değerler hakkında bilgilerde edinebilirsiniz.  

beta hcg, bhcg değerleri, betahcg değerleri, beta hcg sonucuna göre hamilelik, beta hcg sonucuna göre gebelik


Beta hcg gebelik sitemizden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Beta hcg gebelik sitemizden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hamilelik sürecinde ve ilk olarak anne olmaya çalışan kadınlarımızın ne kadar meraklı ve ne kadar erkenden

Beta HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır?

Beta HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır?

Merhaba hocam adetimden 4 gün geçti hcg testi aptırdım değerim 6,8 çıktı sizce hamilemiyim?HCG değeri kaç

Beta hcg kaç olunca bebeğin kesesi görülür?

Beta hcg kaç olunca bebeğin kesesi görülür?

İlkkez annelik deneyimini yaşayan gebelerimizin sayfamıza yönelttiği sık sorulardan biri hcg kaç olursa keseyi görücem ,doktora

Beta HCG testine göre kesin hamilemiyim?

Beta HCG testine göre kesin hamilemiyim?

Bu konu Beta HCG testine göre kesin hamilemiyim hakkında bilgiler vermektedir.

Beta Hcg nedir örnek sonuçlar ve değerler

Beta Hcg nedir örnek sonuçlar ve değerler

Bu konu Beta Hcg nedir ,örnek sonuçlar, ve değeri kaç olmalı hakkında bilgiler vermektedir.

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Tüp bebek beta hcg değeri değerleri ve tüp bebek sonrası gebelik testi nasıl anlaşılır ? Tüp


Yorum Gönder

  1. Mervek diyor ki:(17 Ocak 2017 20:38)

    Merhaba gebelik testim 0.683 cikti ne demek oluyor bu deger ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(18 Ocak 2017 06:49)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.

  2. Bilemedim diyor ki:(15 Ocak 2017 08:59)

    En son 20 kasımda regl oldum dün kan tahlili yaptırdım değerim 1.2 çıktı sizce neden

    1. Site Yönetimi diyor ki:(15 Ocak 2017 13:59)

      Değer gebelik lehine değil.

  3. diyor ki:(12 Ocak 2017 13:43)

    Değerim 47 çıktı 3 günlük bir gecikmem var doktor haftaya kontrol yaptir dedi değerim çok mu düşük

    1. Site Yönetimi diyor ki:(12 Ocak 2017 13:45)

      Değerinize bakıp biz gebeliğinizin seyri hakında yorum yapamayız. Değer gebelik lehine hekim kontrollerinizi aksatmayın

  4. diyor ki:(09 Ocak 2017 20:23)

    Merhaba adetim cumartesi olacaktım ama olmadım bugün beta testi yaptırdım 1.9 çıktı adetim 3 gün geçti bide ocak 1 de yaptırmıştım 1.5 çıkmıştı sizce hamilelik varmıdır

    1. Site Yönetimi diyor ki:(10 Ocak 2017 07:08)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.Gecikmeniz için hekime görünün.

  5. diyor ki:(09 Ocak 2017 16:48)

    Adetim 4gun gecikti bhcg 10.2 cikti hamilemiyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(09 Ocak 2017 17:25)

      Deeğer gebelik lehine hekim kontrolünde olun.

  6. diyor ki:(08 Ocak 2017 13:34)

    5,6 gündür feci bir karın mide ağrısı çekiyordum hastahaneye acile gittim. Hamilelik testi yaptılar 1.20 çıktı. En son regli mi aralık 28 inde oldum kahverengi ve pembe akıntı gelmişti sizce hamilemiyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(08 Ocak 2017 17:56)

      Değeriniz gebelik lehine değil.

  7. 4sli diyor ki:(08 Ocak 2017 10:44)

    Esimin kan testinde beta-hcg 467.59 yaziyor.anlayamadik durum nedir ne degildir?esim hamile mi acaba??

    1. Site Yönetimi diyor ki:(08 Ocak 2017 10:58)

      Merhaba değer gebelik lehine hekim kontrolünde olun.

  8. İsengonul diyor ki:(08 Ocak 2017 09:39)

    Adetim 5 gün geçikti test yaptırdım beta hcg değeri 0.16 çıktı referans aralığı 0-5.3 hamile miyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(08 Ocak 2017 10:59)

      Değer gebelik lehine değil.

  9. diyor ki:(06 Ocak 2017 20:28)

    Merhaba ben 10 gun once doktor kontrolunde yumurta catlatma ignesi vuruldum,adetimi bir gun gectim,beta hcg sonucum 1.9 fakat doktoruma ulasamadim,sizce durum nedir

    1. Site Yönetimi diyor ki:(07 Ocak 2017 07:52)

      Mehaba değer gebelik lehine değil. Pazartesi mensiniz başlamazsa testi tekrar yapın.

  10. Melankolik diyor ki:(06 Ocak 2017 06:48)

    Merhaba adetime 2 gün kala yani dün kan testi yaptırdım beta HCG 88 çıktı adet günüm yarın acaba değerim düşük mü normal mı

    1. Site Yönetimi diyor ki:(06 Ocak 2017 07:44)

      Değer gebelik lehine değere bakıp biz gebeliğin seyri hakkında yorum yapmıyoruz hekim kontrolünde olun

  11. Ozlm diyor ki:(05 Ocak 2017 22:31)

    Merhaba ben en son 24 kasimda baslayan bi regl donemi yasadim birhaftaya yakin surdu. 7 aylik bi bebegim var ve emziriyorum sut cok olmasa da. Dogumdan beri duzenli adet goruyordum ancak normalde olmam gereken tarihten bu yana 12 gun gecikme var ve hala regl olmadim baby time marka idrar testi yaptirdim negatif cikti guvenemeyip bi de kan testi yaptim sonuc 0.28 cikti. Sizce gebelik durumu olabilirmi sonuclar yaniltiyormu?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(06 Ocak 2017 07:44)

      Merhaba hcg testinin yanılma payı yoktur. Gecikmeniz için hekime görünün değer negatif

  12. fatma diyor ki:(05 Ocak 2017 14:26)

    merhaba adetim 6 gün gecikti betahcg testi 0.5 çıktı doktora görünmelimiyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(05 Ocak 2017 17:12)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.Gecikmeniz için hekime görünün

  13. Dry diyor ki:(04 Ocak 2017 14:33)

    Merhaba 26 günde bir regl oluyorum. Ve son regl tarihim 6 aralıktaydı. 28 aralıkta bir hcg testi yapıldı ve sonuç 2.30 çıktı. Regl tarihim normalde 1 ocak. 4 gündür olmamıştım. Bugün tekrar hcg me baktırdım. Sonuç 267.5 . Değer sizce normal mi yoksa düşük mü? Be gebelik varsa kaç haftalıktır. Şimdiden teşekkür ederim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(04 Ocak 2017 20:25)

      Merhaba 4 hafta 1 günlük gebesiniz .Değere bakıp biz gebeliğiniz hakkında değerlendirme yapamayız hekim kontrolünde olun.

  14. Gül diyor ki:(02 Ocak 2017 21:38)

    Merhaba ben dün hamile olduğumu öğrendim ama doktor bana ne kadarlık hamile olduğumu söylemedi beta hcg değerim 2163 çıktı sizce kaç haftalık olabilir

    1. Site Yönetimi diyor ki:(03 Ocak 2017 07:09)

      Merhaba bu linkten gebelik haftanızı hesaplayın. http://www.hamilemiyim.org/kac-haftalik-hamileyim-hesaplama/

  15. Blue diyor ki:(02 Ocak 2017 17:13)

    Merhaba ben bugün beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 1.20 cikti bana negatif dedi doktorum adetime henüz 2 yada 3 gün var normal zamanda adet olduğum zaman kasiklarimda ağrı olur ama ben bu agriyi 4 gündür çekiyorum sizce hamilelik şüphesi olabilir mi ben öyle hissediyorum

    1. Site Yönetimi diyor ki:(02 Ocak 2017 19:32)

      Merhaba herhangi bir ilaç kullanmayın gecikmeniz olursa testi tekrar yapın .Şayet mensiniz 1 hafta içinde başlamaz ise hekime tekrar görünün.

  16. Songül diyorki diyor ki:(02 Ocak 2017 11:58)

    Merhaba adetim de 1 haftadan fazla gecikme var karın agırlarım 2 gündür çok yogun kasıklardan degil genelde yukar kısımları agrıyor doktorda tahlil yaptırdım 0.37 çıktı sizce gebelik olabilirmi bi süre sonra bir dahamı denesem testi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(02 Ocak 2017 12:25)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.Her adte gecikmesi gebelik kaynaklı değildir.Gecikmeniz için hekime muayene olun

  17. Zehra diyor ki:(29 Aralık 2016 18:38)

    İyi Akşamlar hocam Son adet tarihi 10 Aralık Dün tahlilim yapıldı Beta hcg 1.20 0.1 5.0 Sonuçlarım böyle çıktı araştırdım ama bi sonuç bulamadım lütfen bilgilendirirmisiniz???

    1. Site Yönetimi diyor ki:(30 Aralık 2016 07:13)

      Merhaba değeriniz gebelik lehine değil.

  18. Öykü diyor ki:(28 Aralık 2016 16:46)

    İyi akşamlar son adet tarihim 28 kasım Bugün de adet tarihim beta hcg değerim 316 normal mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(29 Aralık 2016 07:41)

      Değere bakıp gebeliğin seyri hakkında biz değerlendirme yapamayız. Hekim kontrolünde olun.

  19. Merhabalar bugün transferin 7 günü az leke oldu test yaptırdım 0,30 cıktı ne anlama geliyor iyi kötü cvp verirseniz sevinirim diyor ki:(28 Aralık 2016 14:55)

    Bugün transfer 7 günü az lekelenmem oldu test yaptırdım 0,30 cıktı sizde umutlanmalımıyım cvp verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    1. Site Yönetimi diyor ki:(29 Aralık 2016 07:45)

      Merhaba testi erken yapmışsınız.Size önerilen tarihte test yapın bu sonucu dikkate almayın.

  20. diyor ki:(28 Aralık 2016 07:13)

    Merhaba 23 aralikta ovitrelle ignesi oldum dun aksam mide agrisiyla acile gittim gebelik testi yaptilar doktor hamilesin dedu degerim 10 65 varsa bebegim daha 3 gunluk ama igneden de yukselebilir dedi acildeki doktor simdi kadin doguma gidiyorum sonuc ne cikicak cok merak ediyorum

    1. Site Yönetimi diyor ki:(28 Aralık 2016 07:24)

      Merhaba gebe değilsiniz. İlaç kaynaklı test pozitif çıkmış. Hekime mutlaka tedbiren durumunuzu bildirin

  21. bahar diyor ki:(27 Aralık 2016 12:38)

    Dun kan testi yaptim sonc 193 hamileyim ve kac hafta

    1. Site Yönetimi diyor ki:(27 Aralık 2016 17:42)

      Değer gebelik lehine haftanızı bu linkten hesaplayın..http://www.hamilemiyim.org/gebelik-hamilelik-haftasi-hesaplama/

  22. diyor ki:(26 Aralık 2016 16:30)

    Merhaba beta hgc sonucun 5.3 sonuç nedir sizce

    1. Site Yönetimi diyor ki:(26 Aralık 2016 18:08)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.

  23. selin diyor ki:(24 Aralık 2016 06:05)

    MERHABALAR ADETIM GECIKTI POLIKISTIK OVER VAR BENDE GECEN 3 AYDA DUZENLI OLARAK ADET GORDUM BU AY 2 HAFTA kadar GECTI GECIKMENIN8. GÜNÜ KAN TAHLILI YAPTIRDIM 3.31 ÇIKTI SALI GÜNÜ DE TEKRAR YAPTIM 9.39 CIKTI dun aksam tekrar yaptırdım 29.39 çıktı durum nedir sizce yükseliş normal mi adetım duzensız oldugu ıcın gunlerını takıp etmekte guçluk cekıyorum

    1. Site Yönetimi diyor ki:(24 Aralık 2016 09:41)

      Merhaba değere bakıp gebeliğin seyri hakkında yorum yapamayız. Hekim kontrolünde olun..

  24. Yasemin diyor ki:(20 Aralık 2016 13:15)

    Meraba 15 gündür adetim gecikti yaklaşık bir hafta önce kan testi yaptırdım 0.9 çıktı degerim sizce gebe miyim bu sonuç yükselmiş midir ??

    1. Site Yönetimi diyor ki:(20 Aralık 2016 13:26)

      Merhaba her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Gebelik söz konusu ise değer yükselir. Tekrar test yapın sonuca göre hekime görünün..

  25. Pınar diyor ki:(20 Aralık 2016 10:52)

    Merhabalar 16.12.2016 da beta 5.40 çıktı 19.12.2016 da 9.42 çıktı doktor takip istedi fakat 2 gündür adet görüyorum bugün ki değeri beta 9.10 progesteron0.29 çıktı gebelik ihtimalim varmı? Teşekkürler

    1. Site Yönetimi diyor ki:(20 Aralık 2016 10:58)

      Merhaba değeriniz gebelik lehine hekim kontrolünde olun.

  26. Gul diyor ki:(18 Aralık 2016 18:59)

    Beta hcg testim 56,5 çıktı hamilesin dedi acildeki doktor kadın doğuma gidemedim daha merak ediyorum kaç haftalık hamileyim acaba yardım??

    1. Site Yönetimi diyor ki:(19 Aralık 2016 07:16)

      Gebelik haftanızı bu linkten hesaplayın  http://www.hamilemiyim.org/gebelik-hamilelik-haftasi-hesaplama/

  27. Selam diyor ki:(18 Aralık 2016 06:12)

    Ya beta hcg değeri her gün 2 katı mı olmak zorunda benim dün 32 di bugün 50 sorun mu var ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(18 Aralık 2016 18:37)

      Lütfen hekim kontrolünde olun. Değere bakıp ne siz ne ben gebeliğin seyri hakkında yorum yapamayız.

  28. Derya diyor ki:(17 Aralık 2016 07:29)

    Merhaba ben yaklaşık 14 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım dün beta hcg değerim 19 du bugün 32 oldu hamilemiyim ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(17 Aralık 2016 08:38)

      Merhaba değeriniz gebelik lehine hekim kontrolünde olun

  29. Ozzge diyor ki:(15 Aralık 2016 21:23)

    Merhaba. Bana tüp bebekde 3. Gün embriyosu transfer edildi. Yüksek ateş ve halsizlikten detaylı kan verdim 6. Gün. Bhcg7.1 olmştu çok sevindim fakat crp de 15 e çıkmıştı. Öbür gün kendi doktorum çağırıp bda kan aldı bu kez bhcg 3.55 çktı 7. Gününde. Acaba sonuçlar laboratuvar dan labarotuvara farklılık gösterir mi yoksa enfeksiyon dan gitgide bebeğimimi tam tutunmadan kaybediyorum

    1. Site Yönetimi diyor ki:(16 Aralık 2016 07:00)

      Merhaba sonuç koşullara göre değişebilir fakat sağlıksız gebelikte olabilir. Doktorunuz bu konuda sizi aydınlatıcaktır.

  30. nurcan diyor ki:(14 Aralık 2016 14:05)

    Beta her degerim 3.19 adetime 4 gun var ne demek oluyor rica etsem tekrar yaptiysam mi kan testi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(15 Aralık 2016 06:22)

      Değer gebelik lehine değil..Gecikmneiz olursa tekrar test yapın.