Adet öncesi gerginlik için neler yapabilirim nasıl rahatlayabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Adet öncesi gerginlik kadınlar kulübü adet öncesi gerginlik nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben 22 yaşındayım bekarım adet olacağım günler öncesi çok gergin oluyorum bunun nedenini bilemiyorum ama çok sinirli asabi ve çekilmez bir olabiliyorum kendime bile dayanamıyorum. Adet öncesi gerginlik durumum nasıl geçebilir bana yardımcı olur musunuz adet öncesi gerginlik için neler yapabilirim ne şekilde rahatlayabilirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Adet öncesi gerginlik bazı kadınlarda görülen genellikle halsizlik huzursuzluk hiçbir şey yapmama durumu ruh hali değişiklikleri gibi belirtiler gösteren bir durumdur. Adet öncesi gerginlik adından da anlaşılacağı gibi adet olmadan günler ya da bir 2 hafta öncesinde başlayabilir yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bir durum olabilir benim size tavsiyem sigara alkol kafein gibi şeyler alıyorsanız bunlardan uzaklaşmanızdır onun yerine daha sağlıklı beslenip egzersizler yapmak temiz havada yürüyüş yapmak gibi şeyler sizi rahatlatacaktır. Adet öncesi gerginlik zamanınızda bitki çaylarından faydalanabilirsiniz melisa çayı, rezene, papatya çayı gibi çaylar sizi biraz olsun rahatlatacaktır.

adet zamanında çok aşırı sancı ve ağrı yaşayanlar aşağıdaki yazımızı inceleyebilirler. "Adet sancısından ölebilirim resmen işkence" link hemen aşağıya bırakıyorum ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

 
Üst