Bebeğimden Hırıltılı Sesler Geliyor Nasıl Geçirebilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebeklerde hırıltı nasıl geçer kadınlar kulubü bebeklerde hırıltı neden olur hamilemiyim forum'da.​


Bebeğimin birkaç gündür hırıltısı var. Daha 2 aylık diye bir şey de yapamıyorum. Ateş yok ama anlamsız anlam veremediğim bir hırıltı var. Özellikle uyurken çıkarıyor bu hırıltıyı. Burnu filan da akmıyor. Tecrübeli anneler bana yardımcı olur musunuz? Neyden kaynalıdır böyle bir hırıltı nasıl geçirebilirim? Bebeklerde hırıltı nasıl geçer? Bunun evde bir yolu var mıdır? Sütümü içiyor şuan sadece başka hiç bir şey vermiyorum. Havalar bir soğudu ki sormayın halbuk bunun mu etkisi var acaba diye düşünüyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebeklerde hırıltı denilince ben korkuyorum açıkçası sizi de endişelendirmek istemem ama mutlaka doktora danışmanızda fayda var. Bebeğiniz daha 2 aylık ve bebeklerde bağışıklık oldukça düşüktür. Daha 2 aylık bebek yeni geldiği dünyaya adapte olmaya çalışan bir canlıdır. Çok sık hastalanabilir çok çabuk üşüyebilir ve olur olmadık zamanlarda hastalanabilir. Siz onu sıcak tuttuğunuzu sanırsınız ama o illaki bir yerden soğuk almış hasta olmuştur bile. Benim size tavsiyem evde buhar makinesi bulundurmak. Odanın havasını kurumasına izin vermeyin. Onun dışında 2 aylık bebeğe evde yapabileceğiniz bir yöntem yok aman haa yapmayın da. Koca karı yöntemlerine hele hiç yaklaşmayın. Bebeğin hırıltısı var ateşi yok diye önemsememezlik etmeyin. Mutlaka acilen bir çocuk doktoruna götürün. Hırıltı balgamın ciğerlere indiğine işaret olabilir. Allah korusun bebeğiniz daha kötü olmasın zatürreye kadar yolu olabilir aman dikkat.

Bebeğinizin hırıltısı için doktor buhar tedavisi verebilir mutlaka tedavisini yaptırmaya çalışın. İnşallah bir sıkıntı yoktur hemen ihmal etmeyin lütfen. Bebeklerde hırıltı nasıl geçer aşağıdaki linkte bu soruya verilen başka bir cevabı gözlemleyeceksiniz.

 
Üst