Boğazım sıkılıyormuş gibi hissediyorum çok bunalıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Boğazı sıkılıyormuş gibi hissetmek kadınlar kulubü boğazı sıkılıyormuş hissi hamilemiyim forum'da.​

Yılların birikimi mi nedir bilmiyorum hiç iyi bir zamanım geçmedi aslında. Evlenmeden önce babam yüzünden evlendikten sonra kocam çocuklar yüzünden hepsi birikti sanıyorum. Artık 45 yaşındayım ve bazı şeyleri kaldıracak durumum yok. Önceleri nadiren oluyordu ama birkaç aydır sık sık olmaya başladı boğazımı sıkıyorlar sanki. Boğazı sıkılıyormuş gibi hissetmek neden olur yaşadıklarımın bir payı olabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yaşadığımız zorlu şeyler zamanla birikir ve ağır gelir ruhumuza bazen de bedenimize. Maalesef herkes şanslı doğmuyor yaşam konusunda. Siz de babanızdan neler gördünüz ama basettiğinize göre zor şeyler olmalı. Hepimizin yaşadığı bazı problemler var tabii ama sizin yaşadıklarınızı dinlesek belki de bizimki sorun mu diyebiliriz. Boğazınızın sıkılıyormuş gibi hissedilmesi psikolojik olabilir eğer boğazınızda gerçekten problem yoksa yaşanılan şeyler psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Bir psikiyatristten randevu alabilirsiniz. Bu tür ruhsal problemler tedavi edilmediği zaman üst üste binerek daha fazla ilerleyebiliyor. Mutlaka bir görünün sizin için iyi olacak inanın bana.

Çok işinize yarayacak bir link bırakıyorum aşağıya hepimizin yapması gereken bir şey aslında olumlama. ''21 gün olumlama yaptığımızda ne olur''

 
Üst