Bu güvercinler balkonumun içine ettiler

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Balkon güvercin kovucu kadınlar kulübü balkon güvercin kovucu hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar valla gece gece sinirlerim zıpladi. Ne yapacağız artık bilmiyorum aciyorum da üzülüyorum da ama yapacak bir şey yok üzüldükçe daha beterini yapıyorlar. Balkonumda hiç bir şey yok ama yine de bu güvercinler içine ediyor. Ne kadar da çok yavru yapıyorlar yaa inanamıyorum. Yumurta kaşla göz arasında ne ara yapıyorlar anlamıyorum. Balkon güvercin kovucu olarak ne yapabilirim var mı böyle bir şey yaa. Sinirlerim zıpladı. Tüyler kakalar evin içine kadar girmiş.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Güvercinleri de tüm hayvanlari da severim ama dediğiniz gibi balkonları biraz rezil ediyorlar orası doğru. Benim eski oturduğum ev sıkıntılı idi o açıdan. Özellikle güvercinler dikkat ettim de aşağı katlardan çok yüksek katları tercih ediyorlar anladığım kadarıyla. Yüksek katlar daha havadar oluyor sanırım :) Balkonda güvercinlerden nasıl kurtulurum diyorsanız sizde yazimizi okumaya devam edin. Benim önceki evim yüksek kattaydi ve güvercinler bir tane değil tam üç tanesi aynı balkonu kiralamisti. Karşı apartmanlarda güvercinlerin istilasından kurtulmak için ağ ile kaplamislardi. Güvercinler takılıp ölürse bu daha kotu bir kovucu olur ama bunun mutlaka bir çaresi olacaktır. Ben de CD takmama rağmen poşet asmama rağmen hatta balon şişirip balon bile astım yaa ama nafile güvercinler alıştıkları yeri birakmiyorlar. Plastik kuskonmazlar varmış ama nasıldır bilemiyorum güvercinleri caydırıyormus. Renkli şeritlerle de güvercinlere kaçıran şeyler var. Ben ağın etkili olduğunu düşünüyorum ama ağa kuşun takılmaması için daha sık bir ağ mi olmalı bilemedim. Balkondan güvercin kovucu yansıtıcı baykuş korkuluk da deneyebilirsiniz. Caydırıcı olabilir.

Güvercinler neyse de hamam böceği çekilir dert değil valla. Hamam böceği derdi olanlar olmayanların da derdi olmayacağı anlamına gelmiyor her eve gelebilir bu mahlukatlar mutlaka yazımızı inceleyin derim. "Hamam böceğinden nasıl kurtulurum" yazımıza linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst