Buzlu Camı Nasıl Temizleyebilirim Pratik Öneriler Bekliyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Buzlu cam nasıl temizlenir kadınlar kulübü duşakabin buzlu cam nasıl temizlenir hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar duşakabin temizliğinde nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ama hep iz kalıyor temizlerken. Benim banyomdaki duşakabinim buzlu cam ve zamanla temizlik yapmama rağmen kireç lekeleri kaldı ve çok çirkin bir görüntü oluşturuyor bu da. Sürekli nem ve su değdiği için o kadar temizlememe rağmen kenar köşelerinde çok çirkin görünümler var. Buraların temizliğini nasıl yapabilirim. En etkili yöntem ne ise bana da fikir verirseniz sevinirim. Buzlu cam temizliğinde kullandığınız deterjanları da benimle paylaşabilirsiniz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle duşakabinler buzlu olanlar cam olanlara göre daha kolay temizlenmektedir. Benim size tavsiyem düz camdan ziyade buzlu modeller ve buzlu modellerden de desensiz yerine bu su damlası filan olanlardan tercih ederseniz hem şık görünür hem temizliği kolay olur. Ayrıca duşakabin teknesi ve silikon kenarlarındaki kötü görünen kısımları kireç çözücü yağ çözücü olan deterjanlarla temizleyebilirsiniz. Yine karbonat sirke karışımı ile doğal bir deterjan yapıp derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Her duş sonrası sabun ve kir atıklarından karbonat ve sirke yardımı ile kurtulabilir ışıl ışıl banyoya sahip olabilirsiniz.

Buzlu camları temizlemek için kireç çözücü, sirke, karbonat, yağ çözücü içeriğine sahip olan deterjanlarla yapılabilir.

Çamaşır makinesi temizliği nasıl yapılır dikkat edilecek noktalar nelerdir? Önemli bir konu olan çamaşır makinesi temizliğinde püf noktaları ilgili yazımızda aşağıdaki linkte verilmiştir.

 
Üst