Çocuğuma balık yağı alsam kilo alır mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Balık yağı kilo aldırır mı kadınlar kulübü balık yağı kilo yapar mı hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar çocuğum 5 yaşında 9 kilo çok zayıf acaba balık yağı alsam versem faydası olur mu? Çocuğuna balık yağı alıp veren kilo açısından fayda görenler lütfen yorumda yazabilir mi? Çocuk maalesef yemek yemiyor yediremiyorum. Çok küçüklükten babaannesi dedesi sürekli abur cubura alistirdi şimdi ise çocuk yemek yemek istemiyor. Gerçekten sinir oluyorum yaa. Balık yağı kilo yapar mı bilgisi olan var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çocuklar böyle işte maalesef abur cubur olunca yerler yemek olunca yemezler. Aslında küçükken hiç alistirmamak lazım abur cubur şeylere. Pek de yararını gördüğümuz söylenemez. Balık yağına gelince balık yağı çocuklarin beyin gelişimine çok etkisi olduğunu biliyorum. Ama kilo alması açısından da iştah açıcı özelliği de var diye biliyorum. Ben de çocuklarıma verdim şurubunu. Ama sizin çocuk biraz kilo olarak düşük. 5 yaş çocuk ortalama kilosu 12 kg aşağı olmaması gerekir bence. Siz balık yağından ziyade bir çocuk doktoruna gösterseniz çok iyi olur. En azından neden bu kadar zayıf kilo alamayisinin nedenini tam anlamıyla öğrenirsiniz.

Çocuk yetiştirmek gerçekten sabır işi ve sadece bir yıl iki yıl değil isiniz sürekli bir ömür o çocukla ilgilenmeye devam ediyorsunuz. "Çocuklarda ateş nedenleri" en çok araştırilan konularimizdan hemen aşağıdaki linkten yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst