Ertesi gün hapı içtim ama içim rahat degil

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ertesi gün hapı kullananlar kadınlar kulübü ertesi gün hapı hamilemiyim forum'da.​

Selamlar bir soru sormak için geldim ama cevap verir misiniz bilmiyorum bana. Ben 3 aylık evliyim ve bebek istemiyoruz. Korunma yöntemi olarak eşim prezervatif kullanıyor. Son ilişkimizde adetimden 10 gün sonra yani 2 gün once oldu ama prezervatif yırtıldı tam boşalma anında. Ben yattım uyudum ertesi gün hapı almak aklıma gelmedi eşim hemen aldı geldi ve hemen içtim korunma olmus mudur? Hamile kalmam inşallah yaa hazır değilim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Siz soru sorarsınız biz neden cevap vermeyelim sevgili misafirimiz. Şimdi ertesi gün haplarının koruyuculuğu korunmasız ilişki sonrası 24 saat içinde alındığında çok daha fazla koruma sağlar. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi koruma sağlar. Sizin de daha 24 saat bile olmamış ilişkiden sonraki geçen süre. Bende koruma sağlayacaktir. Ama ertesi gün haplarının yan etkilerinden biri de adet gecikmesi yapmasıdır. Adet gecikmesi yaşarsanız şaşırma eğer hamile miyim diye. Yan etkilerini en aza indirmek için de her ay bir doz almak gerektiğini unutmayın.

Bu ertesi gün haplarından biri de norlevo. Peki "norlevo ertesi gün hapı yan etkileri" var mıdır? Bu ilaç hakkında yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Bir diğer ertesi gün hapı da ella. Ella hakkında bilmedikleriniz. "Ella hap kullananlar" yorumlarla konumuzu inceleyebilirsiniz.

 
Üst