Görümcemin benimle derdi nedir anlamıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Görümcem beni kıskanıyor kadınlar kulubü görümcem beni sevmiyor hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar valla kafayı yicem. Bana bir fikir verin yaa. Bu görümcemin benimle alıp veremediği nedir anlamıyorum. Şimdi biz 5 yıllık evliyiz benim 2 çocuğum var o evde kalmış yani 30 yaşında ve evlenememiş. Ben de eşimle aramız iyi mutluyuz o mutlu değil çocuklarımı ve benim ilişkimi kıskanıyor diye düşünüyorum. Yani bana ters davranmalar surat asmalar. Yani ben bunları çekmek zorunda değilim ki kaynanamın evine gidiyoruz o da orda illaki ben kaynanam için gidiyorum o da havalara giriyor. Görümcem beni kıskanıyor resmen. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana akıl verin lütfen görmek istemiyorum çok soğudum ondan. Eşimde boşver diyor ama ona bişey yaptığı yok benden çıkarıyor acısını kadın.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle görümceniz size yanlış yapıyor ama sizin de ona karşı evde kalmış kıskanıyor gibi tabirleriniz bence çok yanlış. İnsanlar biraz kendinde aramalı bazı şeyleri de. Yani o belki evlenemedi çocuğu olamadı sizi de kıskanıyor diyelim sizin yaklaşım tarzınız bu olmamalı. Ben sizi yargılamıyorum ama bir gün oturup derdin var mı nedir bu sıkıntın konuşmalı insan. Paylaşarak belki size olan tavrını da değiştirmiş olabilirsiniz bana göre. Ne demişler insanlar konuşa konuşa dimi. Bence o da sizden böyle bir yakınlık bekliyor olabilir. Hem onun böyle bir sorunu varsa siz de oraya gidince eşinize ve çocuklarınıza çok sevgi göstermeyin nispet yapar gibi. Belki de bundan rahatsız olup üzülüyor. Siz bir adım atın bakın neler olacak. Ona bir gelin gibi değil de bir kardeş gibi yaklaşın bakın neler değişiyor.

Bizler burada yıkıcı değil yapıcı olmak durumundayız dünyanın hali ortada herkes herkese kin beslerse nereye kadar bu böyle. Görümce kaynana sorunlarına daha akılcı çözümler getirebiliriz. Hep karşıdan değil biraz da kendimiz adım atalım olmaz mı? ''Kaynanası ile kavga edenler'' konumuza da bir göz atmanızı tavsiye ederim. Değerli bir misafirimizin sorusuna belki sizde bir çözüm yolu bulursunuz.

 
Üst