Hamileyim baş ağrısından ölebilirim parol alsam olur mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamilelikte parol kullanilir mi kadınlar kulübü hamilelikte parol hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar 22 haftalık hamileyim ama baş ağrısından öleceğim galiba. Çok kotuyum ilaç almazsam dayanamam. En azından parol alabilir miyim acaba? Merak ettim size sormak istiyorum. Hamileyken hiç kullandınız mı parol ya da başka bir ağrı kesici? Ya migrenim vardı zaten şuan da da tuttu çok kötüyüm. Hamileyken parol kullananlar lutfen yardımcı olun.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hamilelikte doktorlar normalde hiç bir ilaç önermezler. İlaç kullanımı hamilelikte bebeğe zarar verebilir. Hamileliğinizde biliyorsunuz ki yediğiniz içtiğiniz her yer bebeğe geçiyor direkt işte ilaç da bu şekilde bebeğe geçeceği için kesinlikle önerilmez. Ben hamileyken baş ağrılarım olurdu doktorum bana parol alabilirsin bunun haricinde hiç bir ilaç ağrı kesici almamalısın demişti. Ben size de şimdi parol alın diyemem kesinlikle böyle bir yetkim de yok sizi böyle sakıncalı bir duruma da sürükleyemem ama parol hamilelikte en masum ilaç diyebilirim. Doktorum bana dediği için diyorum ama kesinlikle siz doktorunuza danışmadan ilaç almayınız. Baş ağrısı için limonlu su içebilirsiniz. Biraz olsun iyi gelebilir.

Hamilelikte ilaç kullanımı kesinlikle önerilmez. Hamilelikte ilaç kullanımı zararlı mıdır yazımızı mutlaka inceleyin.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Yine de her türlü ilaç kullanımından uzak durmakta fayda var genelde doktorlarda yazıyor ama siz şunu deneyebilirsiniz. Ilık sıcağa yakın bir duş alın kaslarınız gevşeyecek ve rahatlayacaksınız. Biraz karanlık bir ortamda sessiz bir odada kendinize bi iki saat verirseniz de baş ağrılarınızın geçeceğini düşünüyorum. Benim baş ağrılarım böyle geçiyor.
 
Üst