Her işim tersine gidiyor ne yapmalıyım ben yaa

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Her işim ters gidiyor kadınlar kulubü her işim ters gidiyor ne yapmalıyım hamilemiyim forum'da.​

Çok sıkılıyorum hayattan artık ne yapsam bilmiyorum. Hiç mutlu değilim. İşlerim ters gidiyor hiç bir işim düzgün değil. Ne yapsam olmuyor. Doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor misali. Bana tavsiyeleriniz var mı işlerimin düzelmesi için. Her şey ne zaman güzel olacak diye bekliyorum. Kendimce dua da ediyorum ama sanırı yetmiyor. Her işim ters gidiyor ne yapmalıyım bu durumda?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor bazı sorunlar. Her işim ters gidiyor diyorsanız yapmanız gerekenler belli yapmamanız gerekenler de. Ama yine de şükürden vazgeçmemek yine olumlu düşünmek şükre devam etmek sabrımız artırmamız gerekir. İşlerimiz yolundayken nasıl huzurlu isek şükredersek işlerimiz yolunda gitmezken de şükre ve sabra devam etmeliyiz. Olumlamalar yapmalısınız dua etmelisiniz. Dönem dönem böyle şeyler olabilir biz ne zaman sakin kalır durumu soğuk kanlılıkla karşılarsak inanın daha iyi olacaktır. Negatif şeyler düşündüğünüz zaman çağırdığınız zaman inanın ki daha beteri gelecektir. Pozitif olumlamalar yapmak hayatınızda da pozitif şeyleri çekersiniz. Çiçeğe bile 40 gün sen çirkinsin sen ne biçim çiçeksin dediğiniz zaman o bile solar güzel şeyler çiçekler duydukça daha güzelleşir.

Olumlamalar yapmak işinize çok yarayacak eminim. ''21 gün olumlama yaptığımızda ne olur'' neler olmaz ki hemen yazımızı okuyun arkadaşlar hayatınızda çok şey değişebilir.

 
Üst