Kuru öksürüğü kesen şeyler nelerdir kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kuru öksürüğü kesen şeyler nelerdir kızlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Selam arkadaşlarım korona günlüklerinde artık her öksürüğü biz korona diye görüyoruz korkuyoruz ki hastaneye gidelim yani iki gündür çocuğumda kuru bir öksürük çıktı ne yapıyorsam geçmiyor gibi hemen ilaç ta vermek istemiyorum öksürüğü kesebilecek evde uygulayabileceğimiz doğal bir yöntem var mı bana yardımcı olur musunuz acaba tşk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar değerli misafirimiz aslında buna benzer bir konuyu daha önceden açmıştık hemen aşağıdan onu incelemenizi tavsiye ediyorum onun haricinde ben de bir anne olarak size evde doğal şekilde yaptığım yöntemi anlatayım.

KURU ÖSRÜĞÜ KESEN ŞEYLER ( KARATURP BAL KARIŞIMI )
Hemen hemen artık bütün annelerin bildiğini düşündüğüm bir karışım var onu alatmak istiyorum sana. Taze olmasına özen göstereceğin kara turpu alıp üstten dolmalık biber gibi oyuyorsun tepeleme içine mümkün ise orijinal balı koyup üstünü kapatıyorsun sabaha kadar beklediğinde balın kıvamından su kıvamına döndüğünü görebilirsin. Bunu her gün yap yani tamamı bitmeden uzun süre kullanma sabahları ve akşamları aç karnına bir tatlı kaşığı, çocuk büyük ise bir yemek kaşığı ver kesin keseceğini göreceksin geçmiş olsun hayatım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Hayatım kara turp bal karışımı nasıl yapılır diye düşünüyor isen aşağıda youtube videosu var tam anlamı ile anlatmışlar yararlan hayatım.

 
Üst