Kaynanası ile kavga edenler

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Selamlar arkadaşlar adım selma kaynanam ile aynı evde yaşıyorum. İftiralarından bıkmış durumdayım. Geçenlerde eşim işe gitmişti. söylemediğim şeyleri söyledi dedi ve eşimde inandı bana herkesin içinde bağırdı. Eşimin bu şekilde davranması doğru mu? sizce ben ne yapmalıyım?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar Selma, kaynana ile aynı evde yaşamamanın zor olduğunu empati kurarakta olsa biliyorum bu konuda birçok kadın aynı durumda maalesef sana tavsiyem her ne kadar aynı evde olsanızda eşin ile mutlu olabilmek için öncelikle eşinin sana güvenmesini sağlamalısın eşine sürekli annesini şikayet etmek yerine "o senin annen seni çok seviyor ve seni paylaşmak istemediği için bu şekilde davranması gayet normal " demelisin. Bu şekilde Eşinin sana güvenmesini ve seninle evli olduğu için ne kadar şanslı olduğunu anlamasını sağılacaksın.
 
S

sorumvar

Member
arkadaşlar selam kaynanam bana her şekilde karışıyor evin içinde rahat giyinmeyi seviyorum çat kapı gelmesinden nefret ediyorum zaten birde tuhaf bakışları beni deli ediyor dışarı çıkıcam diyorum ne işin var ben geldim diye mi gidiyorsun diye tartışma yaratmaya çalışıyor ne yapsam olmuyor artık ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
merhaba güzel kardeşim kaynana olayını fazla büyütmeyin gözünüzde neticede sizde bir kadınsınız o da, ne yapmaya çalıştığını ancak siz anlarsınız erken geliyorsa bir dahakine siz erken davranın bir arkadaşınızı da yanınıza alarak gidin ve sürekli arkadaşınıza kaynananızı övün hamaratlığından düzeninden bahsedin bunu eşinizin yanında yapmayı da unutmayın böylece ona fırsat vermeden her ortamın keyfini sürmek size kalsın deneyin lütfen ve olumlu sonuçlar almaya hazır olun
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
aynen katılıyorum önceleri bende çok kafayı takardım eşime de kendime de hayatı zindan ederdim sürekli hata yaptığımı düşünmeme sebep olurdu ve hiçbir şeyi beğenmezdi yaşımda küçük olduğu için o dönemlerde istediği gibi davranırdı herkese benim hakkımda konuşurdu uzun süredir her şey değişti ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın umrumda değil eşimle daha çok mutluyuz artık bu kaynanamın değil benim zaferim
 
Üst