Leslie ile zayıflayanlar kadınlar kulübü

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Leslie ile zayıflayanlar kadınlar kulübü Yorumlar


Pandeminin bir yıldan fazladır ülkemizi ve tüm dünyayı kasıp kavurduğu gerçeği ile malesef artık yüz yüze ve karşı karşıyayız. Dışarıya çıkamıyoruz yürüyüş yapamıyoruz her şey kapanmış durumda. Bizler bu korona zamanlarında evlere o kadar tıkıldık ki kızlar artık kilolar aldı başını gitti. Peki Leslie ile zayıflama yönteminin ne olduğunu biliyor musunuz ?


Leslie Sansone Kimdir Nereden çıktı Bu Leslie ?


Evet kızlar bilginiz olsun diye söylüyorum. Bu güzel hatun Amerikalı bir Fitnees eğitmeni ve kendisinin bir çok kitabı ve bir çok hareketlerin nasıl yapıldığını gösteren videoları var youtube üzerinden de bu videolara erişebilirsiniz. Bu sempatik ve kendini spora adamın kadın hemcinsimizin çıkarttığı bir yöntem aslında bu. Buraya bir resmini de bırakalım istiyorum.

leslie sansone kimdir.jpg

Leslie İle Nasıl Zayıflanıyor Hangi sporlar yapılıyor ?


Bu sevgili spor aşığı Leslie Sansone, yaptığı eğlenceli videolarla özellikle evde vakit geçirerek aşırı kilolanmış biz kadınların çaresi olacak cinsten sporlar öneriyor. Peki nasıl yapılıyor neler yapılıyor ? Kendisinin youtube kanalı var 3,3 milyon kadar hiç te azımsanmayacak takipçisi var. Buradaki yöntemlere bakarak aynısını evlerinizde kullanarak zayıflayabilirsiniz. Ben daha başlayalı 4 gün oldu sıpalardan zor vakit buluyorum kızlar. Ama işe yarayacak gibi.

KİLO VERMEK İSTİYORUM KATEGORİMİZE göz atabilirsiniz.

LESLİA SANSONE YOUTUBE LİNKİ

İnceleyerek üye olun ve neler yapabileceğinizi öğrenin mutlaka uygulayın boş durmayın bedava çalışıp zayıflayın kızlar :) Leslie spor programları hangileri onlardan da sizlere bahsetmekte büyük fayda olduğunu düşünüyorum.

LESLİE 1 MİL PROGRAMI NASIL YAPILIYOR KİMLERE HİTAP EDİYOR


Bu genelde evlerinde oturmuş ve oturan prenses olmuş kiloları almış başını gitmiş olan kadınlar içindir. Ortalama 14-15 gün kadar sürecek programda uymanız gereken program totalde 15 dakika kızlar bunu 15 dakika boyunca yaptığınızda emin olun sonuç alacaksınız. Ha ben mi ben bu gruba dahil değilim malesef :)





LESLİE 3 MİL PROGRAMI İLE KİLO VEREBİLİRSİNİZ.

Bu programda arkadaşlarım en çok dünya üzerinde ve takipçileri tarafından beğenilen ve kilo verdiren bir program olduğunu, totalde bir saate yakın sürdüğünü söylemem gerekiyor yaklaşık 50 dakika diyelim ve toparlayalım sizlere tabiki videosunu atacağım. Bu program ile bölgesel olarak kilo vermeniz mümkün kılınmış. Metabolizmalarınız full time çalışacak ve bu sporları yemekten önce ya da dilerseniz yemeği yeyip bi kaç sonra yapacaksınız. Alt yazıları açarak videoları izlerseniz ne dediğini daha iyi anlayabilirsiniz.



Leslie ile zayıflayanlardan yorumlar almak isteriz konumuz üzerinden bizlere ulaşabilir misiniz hadi zayıflamaya güzellikler :)
 
Üst