Lounge ana kucağını almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Lounge ana kucağı kadınlar kulubü lounge ana kucağı kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar lounge ana kucağı alayım mı almayayım mı karar veremiyorum. Sizce nasıl acaba. Lounge ana kucağı kullananlar var mı? Yani bebeğime almalı mıyım ya da mecbur değil mi ne diyorsunuz? Ana kucağı olmazsa ne olur olursa neler olur? Tecrübeli anneler ana kucağı ile bebeğiniz nasıl mutlu muydu? Memnun muydunuz? Bu ana kucağı hakkında da biraz detay verseniz arkadaşlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tabii ki bebekler için üretilen hiç bir ürün boşuna değil. En basitinden siz işinizi yaparken gözünüzün önünde bebeğiniz ana kucağında emniyetli şekilde kalabilir. Lounge ana kucağında da daha fazlası olduğunu söyleyebilirim. Hem ayarlanabilir kademeli pozisyonları hem oyuncakları hem rahatlığı konforu ile bebeğinizi ister orada sallayarak uyutun, isterseniz de sabit şekilde bebeğinizi ana kucağında kalmasını sağlayabilirsiniz. Rahat ve keyifli gelecektir bebeğiniz için hem ana kucağı adı üstünde anne kucağına benzer şekilde tasarlandığı için bebeğiniz rahatlayacaktır orada. Yine bir yere giderken çanta gibi de kullanabilirsiniz. Bebeğinizi yatırın emniyetli bir şekilde bağlayın siz de rahatsız olmak zorunda kalmazsınız kucağınızda tutarak. Hem uygun fiyatlara hem taksit seçenekleri ile netten alabilirsiniz de.

Daha anne olmaya hazırlanan ve yeni anne olmuşlar için önemli bir konu daha paylaşmak istedim. ''Kanz otomatik sallanan beşik kullananlar kullanışlımı'' hemen inceleyebilirsiniz.

 
Üst