Zayıflamak için zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürünü deneyenler?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kadınlar kulubü zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü yorumları hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ben uzun zamandır araştırma yapıyorum da zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü tarifini arıyorum. Deneyip yapanlar uzun süre kullananlar var mı acaba? Kilo verdiriyor mu? Ne kadar süre kullandınız ve zayıflattı mı merak ediyorum. Bir de tadı nasıl oluyor o kadar şey karıştırıyorsunuz sonuçta? Bu karışım mum gibi erittiğini okudum nette ya inanamıyorum acaba sadece bunu yiyerek mi zayıflıyoruz. Aşamalarını merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saydıklarınız harika malzemeler. Bunların hepsi birleştiği zaman bomba etkisi yapabilir. Zencefil harika bir yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı olduğunu biliyorum yine zerdeçal da aynı şekilde. Zerdeçal aynı zamanda ödem ve şişkinliği azaltan bir yapısı bulunmakta. Yoğurt keza o kadar yararlı ki. Kendi başına antioksidan ve zayıflamaya yardımcı bir besin. Zerdeçal yine hafızayı güçlendirici ve Hazmı kolaylaştırarak yağ yakımına yardımcı olur. Zencefil zaten özellikle bağışıklığı güçlendirse de güçlü bir zayıflama ve kilo verdirmeye yardımcıdır. Tarçın aroma olarak bayılırım kendilerine. Tarçının şekeri dengelediğini biliyorum ben. Tarçının bu kürün içine katılmasının vücut şeker dengesi için eklendiği olabilir. Yoğurt ise hem bir protein kaynağı hem de hem de bol bol yemenizde bile çok az kaloriye sahip olduğu için kalori vermeyeceği için kilo vermeye yardımcı doyurucu bir besindir. Eğer emziren ya da hamile iseniz bu tür kürleri kullanmamanızı öneririm. Ayrıca herhangi birine alerjiniz varsa mutlaka öncesinde doktorunuza danışın. Zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü hakkında detaylı bilgi vermek istiyorum.

''Zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü tarifi''​

  • 3 yemek kaşığı ev yoğurdu yoksa hazır yağsız yoğurt tercih ediniz
  • 1 çay kaşığından eksik tarçın
  • 1 çay kaşığından biraz eksik zerdeçal
  • 1 çay kaşığından az eksik zencefil
  • Hepsi karıştırılır 2 hafta boyunca 2 gün kullanıp 1 gün ara verip akşamları yatmadan 1-2 saat önce tüketirseniz hem gece metabolizmayı çalıştırır hem tok uyanırsınız hem de kilo vermeye yardımcı olur.
Maydanoz da hem karaciğere dost hem kilo vermeye yardımcı bir besindir. Zengin c vitamini ve a vitamini folik asit kalsiyum demir içeriği olan zengin bir besindir. Peki ''Maydanoz ile kilo vermek mümkünmü?'' sorusunun cevabını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

 
Üst