Progesteron değerleri ne olmalı kaç olmalı 21 gün testi değerleri hakkında bilgiler ?


Progesteron testi değerleri ne olmalı, gebelik için yeterli olan progesteron değeri normal olarak kaçtır ? Bu progesteron hormon testini yaptıran arkadaşlarımız bizlere bu konunun altından sonuçlarını gönderebilirse net bir dönüş yapabiliriz. Progesteron değerlerinde 10 ve üstü normal olarak kabul edilmektedir. Eğer bu test sonucunde değeriniz 10 üstü ise bu normal diyebiliriz. Eğer bu testdeğerleriniz normal ise yumurtlamanız oluyor demektir. Yinede hamile kalamıyorsanız eşlerinizin sperm testi sayımı yaptırması gerekiyor. Progesteron Testi Değerleri Normal mi ? 10 + ve üstü normal olarak kabul ediliyor. Daha düşük çıkanlar için doktor bir tedavi sürecine girecektir. Bu durumda doktorunuzla konuşmanız gerekiyor.


Yorum Gönder



  1. Beyza diyor ki:

    Merhaba progesteron testi gebelik teşhisinde yapılmaz

  2. Melis diyor ki:

    Merhaba size bi sorum olucak doktorum adetime bir hafta kala çağırmıştı bugün progesteron için bugün yapıldı sonuca netten baktım 11.38 cıkmış bu ne demej gebelikle alakalımı

  3. Beyza diyor ki:

    Progesteron gebelik testi değil gecikmeniz varsa test yapın

  4. gul diyor ki:

    Merhaba ben 21. Gun test yaptırdım yaşım 26 progestoron değerim 24 hamilemiyim?

  5. seher diyor ki:

    Merhaba! Benim adetimin 31.günü doktorum test yaptırdı progesteron 11,77 çıktı. Bu değerle hamile kalabilir miyim? 23 yaşındayım

  6. Beyza diyor ki:

    Refrans aralığı nedir

  7. Beyza diyor ki:

    Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir. Problem yok

  8. asena diyor ki:

    Merhabalar ben adetimin 22./günü progesteron testi yaptırdım 0.65 çıktı çok üzgünüm PKK hastasiyim çok düşük değilmi değerim yaşım 26

  9. Beyza diyor ki:

    Tetkit değerlendirilmesin tetkitin yapıldığı tarih yaş ve referans aralığı gerekli

  10. aysel diyor ki:

    Beyza hanim merabalar bnm progesteron 1,71 H 0,2-1,5 ng/ml ne demek oluyo bilmiyorum birde serbest T3 4,49 H 2,0-4,4 pg/ml ne oluyo yasim 25 acil cevaplarsaniz cok sevinirim

  11. shl diyor ki:

    ilginiz için teşekkür ederim

  12. Beyza diyor ki:

    Merhaba ;Bazı hormonlar belirli yaş gruplarında farklı değerlerde çıkabiliyor.Örnek vermek gerekirse Folikül Stimülan Hormon, menapoz dönemindeki bayanlarda doğurganlık çağındaki kadınlara göre çok daha yüksek değerlerde çıkabiliyor.Aynı şekilde LH hormonu da menopozla birlikte yüksek değerlere çıkabiliyor.Hormon testi için alınan kanın adet döneminin hangi bölümünde olduğunun da belirtilmesi gerekiyor. Sorulan tahlillerin sonuç raporundaki normal değerlerinin belirtilmesi de son derece önemli .Bazı testlerin normal değerleri, çalışıldıkları laboratuvar ve yönteme göre farklılık gösterebilmektedir.Klinik durumunuzu da bilen doktorunuz bu konuda.en doğru değerlendirmeyi yapacaktır.Düzensizliğiniz ovülasyon yetersizliğinden ve kistten kaynaklı olabilir.İyi bir hekim ve tedaviyle gebe kalabilirsiniz..

  13. shl diyor ki:

    36 yaşında pco hastasıyım 1 cocuğum var gecen sene de 1 düşük yaptım 1 aylıktı. kadın doğuma gittim. 1 cm kıst var adetlerim düzensiz tahlil istedi son adetimden tam 90 gün gecmişti yapıldığında degerler şöyle ve bu sonuclar daha hamile kalma ihtimalım var mı ilaç olarak diaform kullanıyorum HORMON Progesteron 1.02 ng/mL Foliküler Faz : 0.2 - 1.5 Ovulatur : 0.8 - 3 Luteal : 1.7 - 27 Postmenapoz : 0.1 - 0.8 Beta-hCG (Total hCG): 0.1 mIU/mL Premenapoz : 0 - 5.3 Postmenapoz: 0 - 8.3

  14. Beyza diyor ki:

    Merhaba elif sorunu daha iyi dğelendirmem açısından vereceğim linkteki foruma üye ol + yaşını + tetkitlerin referans aralığını + testin adetin kaçıncı gününde yapıldığını + genel sorununuz hakkındaki bilgileri mutlaka yazın sevgiler http://www.hamilemiyim.org/forum/

  15. gül diyor ki:

    mrb beyza hanım...yaklaşık 5 ay önce 16 haftalıkken bi düşük yaptım...klomen kullanımı sonucu oluşmuş bi gebelikti...kanda pıhtılaşma tespit edildi...şuan 2 aydır klomen kullanyrm geçen ay progesteron test sonucum 11 çıktı fakat gebelk oluşmadı..buün yeni bi test yaptırdım 8 çıktı değerler normalmi ne dersiniz?

  16. elif diyor ki:

    Merhaba Doktor hanım, Biz çocuk sahibi olmaya karar verdik fakat cinsel ilişkiye sık giremiyoruz kısmen vajinismus gibi bir durum var. Dolaysıyla bugüne dek düzenli olarak birlikte olmadık. Bugün kadın doğum doktoruna gittiğimizde bu durumdan bahsedemedik, vajinal ultrasonla muayenede hersey sağlıklı dedi, progesteron ve prolaktin testi istedi. Bu arada 12 Eylülde adetim başlamıştı. Prolaktin normal fakat progesteron 5 çıkmış, bu nedenle serephone verip adetin 3. gününden 7. gününe dek kullanın 12. gun muayeneye gelin dedi. Şimdi sorum şu; değerin 5 olması hamile kalamamak için tek başına yeterli bir neden midir yoksa düzenli birlikte olmadığımız için mi olmuyordur?

  17. Beyza diyor ki:

    Rica ederim canım sevgiler

  18. seaft diyor ki:

    merhabalar Beyza hanım; öncelikle nasılsın? yaklaşık 6 aydır kafama takılan bişi olduğunda size soruyorum, belki geçmiş sorularımdan beni hatırlıyor olabilirsiniz. kendimi kısaca tanıtayım. pko sendromum var, bunu şubat ayında yaşadığım gecikmeden sonra öğrendim.öncesinde 30 güne bir düzenli regl oluyodum. en donra dr gittiğimde , bana 6 ay dene, olmassa gel dedi ve glukofen verdi.glukofeni bugün içmeye başladım. 1 aydır eşimle korunmuyoruz.geçen ay 29 mayısta regl oldum.agustosun 10 dan buya reg mi değil mi anlayamadığım bişiler oluyor.agustosun başndan akıntıyla bereber çok az kırmızılık tabi çok sık değil.son iki gündede kahvrengilik geliyor, kanamaı mı değil mi anlam veremediğim çok yoğun olmayan pempelik veya kahverengilik geliyor.bu arada kasıklarında ara ara kesilen sancılar var.göğüs uçalrım çok acıyor ve göbeğimin alt tarafında bi şişkinlik mevcut. ne olabilir acaba bu durum.pko mı olabilir mi ? dr hafta sonu gideceğim.ve yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. sizin fikriniz nedri acaba? teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar,

  19. mr13 diyor ki:

    Merhaba yasim 20. Adetimin 21. Gunu progesteronum 1.58 cikti. Referans degerler 0.15-30ml. 1dusuk yaptim ve dusukten sonra adet duzenim cok degisti. Bebegim olsun istiyorum sonucuma gore yumurtlama bozuklugu falan mi yardmci olur musunuz?

  20. esra diyor ki:

    cocuk sahibi olmak istiyoruz ilk hamileliğimde 5 haftalık iken düşük oldu şimdi progesteron testi yaptırdım değerleri 11.53 çıktı yorumlarsanız sevinirim.

  21. seaft diyor ki:

    Teşekkür ederim Beyza hanım, biraz önce test yaptım negatif sonuç verdi.hayırlısı olsun.hafta sonuna kadar durum değişmez ise cumartesi günü doktora gideceğim. tekrar teşekkür ediyorum. iyi günler...

  22. Beyza diyor ki:

    Merhaba canım teşekkür ederim iyiyim .Hatırladım seaft pkolu olduğun için lekelenmelerin olabilir,kistten dolayı olabilir yerleşme kanaması olabilir Olasılıklara göre yanıt vermeyi doğru bulmuyorum Oyüzden mutlaka kadın doğum uzmanına görün Sağlıklı günler diliyorum sevgiler

  23. Beyza diyor ki:

    http://www.hamilemiyim.org/kac-haftalik-hamileyim-hesaplama burdan hesaplayın

  24. Beyza diyor ki:

    Merhaba canım referans aralığı olmadan ben değerlendiremem .Sonuç Olumlu görünüyor ..Sevgiler

  25. Beyza diyor ki:

    rica ederim canım sevgilerimle

  26. seaft diyor ki:

    merhaba Beyza hanım.günaydınlar diliyorum. sıkıntım; 4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum.26 yaşında evledim.1,5 yıl yazz doğum kontrol hapı kullandım.hapı bırakalı geçen ekim ayında yani 8-9 ay kadar oldu.reglim her ay aynı gün yani 17 sinde oluyor isem diğer ayda 17-18 gibi oluyordum taki mart ayına kadar.mart ayında hayatım ilk defa 10 günlük gecikme yaşadım.tabi nisan, mayıs aylarındada gecikmeli regl oldum.enson regl tarihim 9 mayıs ve ben 9 mayıstan buyana regl olamayorum.dr gittim bana polikistik over sendromu tanısı koydu.adet söktürücü tarlusal verdi içiyorum.progesteron 0,1 değerrinde çıktı.aklımı karıştıran hayatımda ilk defa 4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum.bu tanın tedavisi yok mu ? strese bağlı olabilir mi? nette araştırdım polikistik over s. genetik bi skıntı diyor,benim annem 4 tane çocuk dünyaya getirdi.ve ben şuan yumurtlayamıyorum. ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemelim.

  27. Beyza diyor ki:

    Merhaba PKO gebe kalmada sıkıntı yaratır.Adet düzensizliğine ovülasyon bozukluğuna yol açar.Tek çaresi tedavi olmak canım.Başka bir doktora daha görün

  28. seaft diyor ki:

    merhaba Beyza hanım; teşekkür ederim. iyi akşamlar,

  29. Beyza diyor ki:

    Rica ederim sevgiyle

  30. seaft diyor ki:

    teşekkür ediyorum :) iyi akşamlar...

  31. Beyza diyor ki:

    http://www.hamilemiyim.org/forum/threads/progesteron-testi-progesteron-de%C4%9Ferleri.1167/ bu konuyu inceleyin

  32. özge diyor ki:

    mrb progesteron testi herkes için 21. günde mi yapılıyor benim adetlerim 45 günde bir ne zaman yaptırmalıyım?

  33. Beyza diyor ki:

    referansa aralığı + yaşınız olmadan değerlendirme yapamam

  34. hülya diyor ki:

    slm arkadaşlar benide bilgilendirirseniz sevinirim bende progesteron testi yaptırdım 22.14 cıktı 21 gününde nasıl sizce

  35. Beyza diyor ki:

    sorunuz yanıtlandı

  36. seaft diyor ki:

    merhaba Beyza hanım; nasılsınız? reglimin 4. gününde yaptırdığım tahlilde dr. acelesinde dolayı tahlil sonucumu öğrenemedim,ben değerlerimi size söylesem yorumlayabilir misiniz? tirioid 0,93 LH 13,54 FSH 4,89 E2 58,55 PRL 11,10 TESTESTERON, TOTAL 43,50 ( verilen aralık kadınlarda 14-76) bana testesteron hormonumun yüksek olduğunu söyledi.ama değerlerin normal aralıkta görülmektedir. sizce değerlerin nasıl? iyi akşamlar,

  37. rahime diyor ki:

    Ben bugun gebelok testi yaptim 381.48 cikti raferans agirligi 5 -25 adet gunume 5 gun var kac gunluk gebeliktr bu simdiden tesekkur ederm

  38. Beyza diyor ki:

    progesteron gebelik testi değildir canım.Kanda gebelik testi yapmışın sonuç pozitif :)

  39. selen diyor ki:

    en son 5 nisan da adet oldum..5 nisan adetimin ilk gunuydu.her ay ayni gun oldugumdan bu ay uc gun gecikince bugun idrar testi yaptim olumlu cikti..ardindan kan testi yaptirdim o da pozitif cikti..progesteron hormonu 23.7 .....bu duruma gore gercekten hamilemiyim?bir de kac gunluk hamile sayiliyorum..cevaplarsaniz cok sevinecem..tesekkur ederim

  40. Beyza diyor ki:

    http://www.hamilemiyim.org/forum/threads/progesteron-testi-progesteron-de%C4%9Ferleri.1167/ bu konuyu inceleyin

  41. merhaba diyor ki:

    adetimin 21. gününde progesteron testi yaptım 9.27 çıktı yumurtlama nasıl tedavi görmem gerekiyormu

  42. burcu diyor ki:

    arkadaşlar öncelikle cevap verirseniz çok mutlu olacagım ben tedavi gören ve takibi yapılan bir hastayım doktorum bana klomen verdi kullandım sonra ultrasonla baktı yymurtaların gelişmiş dedi sonraki hafta gittiğimde kan testi yaptırdı sonucu alınca baktım progestoron 31.41 cıkmış yazıyodu.sizce hamilemiyim

  43. Beyza diyor ki:

    Hayatım Böyle bir şey söyleyemeyiz.Progesteron hamilelik tanısında kullanılan bir test değildir,yumurtlama hakkında fikir verir

  44. Beyza diyor ki:

    Merhaba hayatım,benden de size ve kardeş ülke azerbaycana sevgiler :) Canım BETA HCG yani kanda gebelik testi yaptırman gerekiyor ..

  45. leyla diyor ki:

    canim Beyza hanim .azeri oldugumu anladginiz icin Azerbaycandan kucak dolusu selamlar.Bilseniz bana ne kadar dogmasiniz.Ne yahsi ki sizler varsiniz.Size sorum su ki adet gecikmesi zamani kanda hanki hormon seviyyesi yoxlanmalidir.tesekkurler

  46. Beyza diyor ki:

    Merhaba ;test adetin kaçıncı günü yapıldı + yaşınız + referansa aralığı olmadan değerlendirme yapmıyoruz

  47. hasret diyor ki:

    iyi günler benim progesteron 0,98 çıktı yumurlama olmuyor mu cevap yazarmısınız ne yapmam gerekiyor *

  48. Beyza diyor ki:

    Merhaba leylacım en yakın arkadaşım senin gibi progestan kullanıyor ve içi geçiyor.1 saat boyunca uyuyup dinleniyor.İlaçtan ötürü baş dönmesi yaşıyor.Şu anda gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerliyor.O yüzden ümidini yitirme sevgilerimle

  49. leyla diyor ki:

    slm.4 haftalık hamileyim ama çok istediğim halde bu duruma sevinemedim,progesteron sonucum 3,2 çıktı ve doktorum bile çok şaşırdı hemen progestan başlayalım dedi,içtikten 1 saat sonra bayıldım yorgunluktandır diye takmadım pek ama sabah tekrar içtim tekrar bayıldım hemen doktoru aradık onu bırak hemen iğne başlayalım dedi zaten kan sulandırıcı iğnede kullanıyordum diğerinide 3 günde bir kullanıcam.Benim durumumda olup bebeğine sağlıklı kavuşan varmı yorumlarınızı bekliyorum :(

  50. çiğdem diyor ki:

    merhaba ben ilk olarak hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdık4.30 iki gün sonra 11.49 du hamilesin dendi folıc asite başladım aynı günün akşamı agrım olduğu için tekrar tahlil yapıldı 12.03 dü bugun ultrason için gittim kan tahlili istendi beta hcg 10.07 ye düşmüş progesteronda 2.03 bu ne demek . doktor bir hafta bekliycez dio. korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olun

  51. Beyza diyor ki:

    Hayatım adetinden ne kadar geçti değerinle tekrar yazarmısın?

  52. browni diyor ki:

    benimde aynı çıktı pregesteron hormonum düşük riskim var 12.44 çok mu kötü bu değer

  53. FERDA diyor ki:

    merabalar arkadaşlar sonunda sizin gb tedavim sona ermeden hamile kaldım rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bende çatlama iğnesi vurundum fakat iğneden sonra adet gördüm ve ondan sonra gebe kaldım darısı başınıza inşallahhhhh.....

  54. bilgen diyor ki:

    progesteron 7.8 prolaktin 64 adetin 3. günü hormon tahlilim var 3.günü nasıl hesaplamalıyım

  55. bahar kara diyor ki:

    merhabalar benim progesteron testin 6,7 çıktı ne anlama geliyor bende yumurta çatlama sorunumu var yoksa normal mi doktor doğru dürüst bişey söylemedi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim

  56. FERDA diyor ki:

    MRBALAR BENDE DOKTOR KONTROLÜNDEYİM BU AYIN 13.DE DOKTORUM BANA PROGESTERON TESTİ YAPTIRDI SONUCUM 27.23 DOKTOR YUMURTALIKLARIN ÇOK GÜZEL GELİŞMİŞ BU AY HAMİLE OLABİLİRSİN DEMİŞTİ FAKAT AYIN 23.DE ADET OLMAM GEREKİRKEN ŞUAN 1 HAFTA ÖNCE ADET OLMAYA BAŞLADIM ASLINDA PEMBEMSİ LEKE ÖNCE BELİME BİRDEN AĞRI SAPLANDI NORMALDE KASIKLARIM AĞRIRDI ÖNCE HALBUKİ BU NEDEMEK ŞİMDİ ÜSTELİK BEN ASLA ERKEN DEĞİL GEÇ BİLE OLURDUM BEKARKEN BİLE ASLA ERKEN OLMADIM DOKTORUM ŞAYET ADET OLURSAN ADETİNİN 2.YADA 4. GÜNÜ GEL DEDİ EEE ŞİMDİ YARIN PAZAR DOKTORUM YOK 4.GÜN İSE UYGUN BELKİ AMA BENİM ADETİM BİTMİŞ SAYILIYO YANİ RAHİM ADETLİ İKN DAHA NET GÖRÜLDÜĞÜ İÇİN NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN ACİL CVP BEKLİYORUM

  57. gul diyor ki:

    Test sonucum 10.9 cikti butun sonuclar guzel spermiogram da 36 milyon sadece lokasti. 17 milyon cikti enfeksiyon var dedi dr ne yapilmali. Tesekkurler

  58. admin diyor ki:

    Normal hayatım gksmry, sıkıntı mı yaşıyorsun ? Sorun nedir tam olarak ?

  59. gksmry diyor ki:

    progestan testim 14,77 çıktı son adet tarihim 1 ekim beta hcg 765 civarı 4 haftalık hamileyim progestan normal mi

  60. sevinç diyor ki:

    selam ben 4 ekimde çatlatma iğnesi oldum geçen cumartesi pregesteron testim 13.62 bu gün beta testimr bakıldı 5.34 daha adetime 5 gün var bu sayımlar normalmi

  61. TUBA sahin diyor ki:

    1,52 progesteron testi sonucum bu sekilde;acaba nasıl?

  62. zuhal diyor ki:

    merhabalar morelım cok bozuk doktorum progesteron değerım 12.05 cıktı düşük riski var dedi ve ilaça basladım bu deger normalmi:?

  63. slmn diyor ki:

    merhaba geçen ay regli dönemim bittikten hemen sonra norlevo kullanmak zorunda kaldım bir hafta sonra tekrar kanam oldu ilaçtan kaynaklandığıı düşündüm fakat bu olay 4. kez yaşanınca doktora gittim hormon testi sonucunda progesteron sonucum 0.618 çıktı tedavi amaçlı olarak ORGAMETRİL isimli bir ilaç verdi fakat internetten araştırdım ve kısırlığa neden olduğunu öğrendim yapmam gereken bir şey varmı şu anda gebelik düşünmüyorum ama fazlasıyla huzursuz oldum okuduklarımdan ilaçla tedavi olabilirmiyim yoksa kısırlık tehliksei varmı gerçekten ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

Bunlarda İlginizi Çekebilir !

Progesteron değerleri ne olmalı kaç olmalı 21 gün testi değerleri hakkında bilgiler ?

Progesteron testi değerleri ne olmalı, gebelik için yeterli olan progesteron değeri normal olarak kaçtır ? Bu progesteron hormon testini yaptıran arkadaşlarımız bizlere bu konunun altından sonuçlarını gönde...

Beta hcg değerleri kaç olmalı

Beta hcg değerim..... acaba hamilemiyim bunu nasıl öğrenebilirim ? Beta hcg değer ve değerleri tablosu... Selamlar sevgili anne adayları daha önceden sizlere Beta Hcg değerleri konumuzda da belirtmiş ve yine a...

Progesteron Testi Değerleri Neyi İşaret Ediyor ?

Sevgili arkadaşlarım sevgili hanımlar, progesteron testi yaptıranlar 21. gün testi yaptıranlar ve sonucu merak edenlere çok kısa bilgiler vermek istiyoruz. Bu progesteron hormon testini yaptıran arkadaşlarımız...

Progesteron hormonu testi, progesteron testi değerleri

Progesteron hormonu testi ne zaman yapılmalı ? Progesteron hormonu testi değerleri hakkında genel bilgiler nelerdir ? Selamlar sevgili kadınlar. Öncelikle sizlere progesteron nedir onu açıklamak istiyorum. Prog...

Progesteron testi hakkında bilmeniz gerekenler

Progesteron testi nedir nasıl yapılır ? Normal Değerleri nelerdir ? 21. Gün progesteron değerleri  Sevgili hanımlar, Progesteron kadınlarda yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Adet dö...

Beta Hcg testi değerlerine göre hamile miyim ?

Beta Hcg Testi değerlerine göre acaba kaç haftalık hamileyim sonuçları nasıl değerlendirmeliyim ? Sitemize, info@hamilemiyimhesaplama.com adresinden ulaşan sayın Beyza Eliaçık, Beta Hcg değerleri ile alakalı...

Progesteron hormon testi nasıl ne zaman yapılıyor bilinmesi gerekenler

Progesteron 21. gün testi nedir ? Nasıl ve ne zaman Yapılır ? Sevgili hamilemiyimhesaplama.com misafirleri. Biz kadınların çocuklarının olması için yapılan testlerden birtanesi de progesteron testidir. Biz kad...

Beta HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır?

Merhaba hocam adetimden 4 gün geçti hcg testi aptırdım değerim 6,8 çıktı sizce hamilemiyim?HCG değeri kaç olunca gebelik anlaşılır yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin iyi çalışmalar Beta HCG tahli...

Sperm testi değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Sperm testi değerleri nasıl değerlendirilir değerlendirilmesi nasıl olmalı ? Kısırlık durumu için erkeklerden alınan sperm analizi ile kısırlık durumunun olup olmadığı bir testtir. Kolay ve etkili bir yö...

Beta Hcg değerleri ne zaman yükselir

BETA HCG değerleri nedir ve ne zaman yükselir ? Yükselmesi ne anlam taşır. Hcg Hormonu Ne Zaman Yükselir Bazı durumlarda beklenen beta-hCG değeri normalden fazla olabilir ya da seri incelemelerde artış bekle...

Acaba hamilemiyim hesapla

Planlı gebelik düşünen yada plan yapmaksızın adet döngüsü değişen ve üzerinden bir kaç gün geçen her kadın gibi siz de " acaba hamile miyim nasıl hesaplarım " şeklinde soruları ard arda google üzerinden...

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Tüp bebek beta hcg değeri değerleri ve tüp bebek sonrası gebelik testi nasıl anlaşılır ? Tüp bebek yaptırdım ne zaman hamilelik testi yaptırmalıyım ? Her türlü hamilelikle ilgili denemedik şey bırakmaya...

Beta hcg gebelik sitemizden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hamilelik sürecinde ve ilk olarak anne olmaya çalışan kadınlarımızın ne kadar meraklı ve ne kadar erkenden testler yaptırdığını biliyoruz. Kimisi hamile olup olmadığını bilmeden uzun uğraşlar ve araştır...

İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?

Acaba hamilemiyim, en erken ne zaman hamilelik testi yaptırmalıyım ? Öncelikle herkese merhabalar değerli hamilemiyimhesaplama.com Misafirleri, Bu soruyu binlerce kez soran sevgili misafirlerimize ve soru için konum...

Beta HCG değeri

Beta hcg değeri değerleri sonuçları betahcg değerine göre hamilelik kaç haftalık hamileyim ? B-hCG değeri Hamileliğin var olduğunun tespiti için B-hCG ölçümü ile kesin sonuca varılmaktadır. Çok erken...