Beta Hcg testi değerlerine göre hamile miyim ?

Beta Hcg Testi değerlerine göre acaba kaç haftalık hamileyim sonuçları nasıl değerlendirmeliyim ? Sitemize, info@hamilemiyimhesaplama.com adresinden ulaşan sayın Beyza Eliaçık,

Beta Hcg değerleri ile alakalı sorusunu bize yöneltmiştir. Sorusu aynen şöyle; " Merhabalar Ben, Beyza Eliaçık, hamilelikle ilgili şüphelerim vardı ve test yaptırdım testim 15,45 çıktı bu değerlere göre hamileliğim var diye düşünüyorum. Gerçekten Hamileliğim var mı bir de bu BETA HCG değerleri sonucuna göre bebeğim var ise kaç haftalık diyebilirim bu konuda bana bilgi vermenizi rica ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. BEYZA ELİAÇIK " Merhabalar sevgili Beyza, Öncelikle hamileliğinizin hayırlı olmasını diliyoruz.. Evet hamileliğiniz var ve bu hususta size net değerleri ve Bhcg ile alakalı bilmeniz gerekenleri forum bölümünde GEBELİK HAFTASINA GÖRE BETA HCG DEĞERLERİ konumuzda anlatmıştık. Bu konuya bakmanızı rica ediyoruz.   Saygılar. HAMİLEMİYİMKİ.COM  

beta hcg, bhcg değerleri, betahcg değerleri, beta hcg sonucuna göre hamilelik, beta hcg sonucuna göre gebelik

2014-02-18


Progesteron hormonu testi, progesteron testi değerleri

Progesteron hormonu testi, progesteron testi değerleri

Progesteron hormonu testi ne zaman yapılmalı ? Progesteron hormonu testi değerleri hakkında genel bilgiler nelerdir ? Selamlar

Beta HCG değeri

Beta HCG değeri

Beta hcg değeri değerleri sonuçları betahcg değerine göre hamilelik kaç haftalık hamileyim ? B-hCG değeri Hamileliğin var olduğunun

Beta Hcg Sonuç Değerlendirme

Beta Hcg Sonuç Değerlendirme

Beta hcg nasıl değerlendirilir ? Beta hcg testine anında cevap alabileceğiniz konumuz Canım anne adayları, artık herkes

Beta hcg değerleri kaç olmalı

Beta hcg değerleri kaç olmalı

Beta hcg değerim..... acaba hamilemiyim bunu nasıl öğrenebilirim ? Beta hcg değer ve değerleri tablosu... Selamlar sevgili

Beta Hcg değerleri ne zaman yükselir

Beta Hcg değerleri ne zaman yükselir

BETA HCG değerleri nedir ve ne zaman yükselir ? Yükselmesi ne anlam taşır. Hcg Hormonu Ne

Beta hcg gebelik sitemizden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Beta hcg gebelik sitemizden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hamilelik sürecinde ve ilk olarak anne olmaya çalışan kadınlarımızın ne kadar meraklı ve ne kadar erkenden


Yorum Gönder

  1. diyor ki:(11 Nisan 2017 20:47)

    Merhaba 16 mart son adet tarihim yumurtlama dönemimin son günü aşırı kasık agrısı şikayetiyle doktora gittim gebelik değerim 0.384 çıktı ve hamilelik başlangıcı olabilir kandada enfeksiyon görünüyor dediler jinokolağa gittim önce rahim içi sıvı var gebelik başlangıcı olabilir dedi tahlil yaptı 1.20 cıktı gebelik yok dedi ve gebelik yoksa o sıvı rahim içi iltap antibiyotik ilac yazdı benim de kafam karıştı ve ilaçlara başlamadım bugün sabah aile hekiminden kan değeri istedim değerim 0.147 çıktı adetime 5 gün var çok şiddetli ağrım var ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim..

    1. Site Yönetimi diyor ki:(12 Nisan 2017 07:01)

      Merhaba, hamilelik bu kadar erken saptanmaz. + enfeksiyon bulgusuna rastalanmış .Ağrılarınızın kaynağıda enfeksiyon. Burda ilaç kullanıp kullanmama tercihide size kalmış .Ya 5 gün bekliyceksiniz yada ilacı kullanıcaksınız.Sağlıklı günler diliyorum.

  2. diyor ki:(22 Mart 2017 13:55)

    merhabalar. Beta HCG test sonucum 5044 mIU/mL NEGATİF 0-5 Bu sonuca göre hamilemiyim değilmiyim cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar

    1. Site Yönetimi diyor ki:(23 Mart 2017 07:04)

      Merhaba hcg değeriniz gebelik lehine değil.

  3. S diyor ki:(01 Mart 2017 21:30)

    Merhaba Beta sonucu 1369 kaç haftalık hamileyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(02 Mart 2017 07:35)

      https://www.hamilemiyim.org/kac-haftalik-hamileyim-hesaplama/ burdan hesaplamanızı yapabilirsiniz.

  4. Pnr diyor ki:(07 Şubat 2017 14:36)

    Merhaba benim adetim 2 gün gecikti ve grip yüzünden acile gittim bhcg testi 1.20 çıktı bugün 5. Günüm ama adet olmadim eşimle adetime 2 gün kala ilişkiye girdik acaba gec dollenme olabilir mi 5 aydır deniyoruz 8 aylık evliyim cok istiyoruz inşallah hayırlısı olur.

    1. Site Yönetimi diyor ki:(07 Şubat 2017 18:18)

      Merhaba kullanılan ilaçlar mensinizde gecikmeye nedne olmuş olabilir değeriniz gebelik lehine değil.Bir kaç gün içinde mensiniz başlamaz ise tekrar test yapın

  5. diyor ki:(06 Şubat 2017 13:37)

    Beta hCG 9,5 hamilelikvarmi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(06 Şubat 2017 18:45)

      8 ve üstü değer gebelik olarak değerlendiriliyor. Testi 3 gün sonra tekrar yapın ve sonuca göre hekime görünün.

  6. diyor ki:(16 Ocak 2017 11:21)

    merhaba size birşey sormak istiyorum en son adet tarihim 20 aralık adetime 9gun kala yani 11.01.2017de beach:5.00 çıktı ertesi gun 12.01.17 de beta:13.62 çıktı 13.01.2017de beta:20 çıktı ve en son 15.01.2017 beta:85.00 çıktı şimdi ben hamilemiyim yoksa kimyasal mi var adetime şu an 4 var

    1. Site Yönetimi diyor ki:(16 Ocak 2017 11:28)

      Merhaba değer gebelik lehine kimyasal gebelik olup olmadığı adet olursanız anlaşılır..

  7. diyor ki:(17 Aralık 2016 16:30)

    refarans 0.5 benim sonucum 0.271 acaba hamilemiyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(18 Aralık 2016 18:44)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.

  8. Kamer diyor ki:(16 Aralık 2016 16:57)

    Betahcg değerim adet günümden 22.gün sonra 17 çıktı hamile olma ihtimalim var mı

    1. Site Yönetimi diyor ki:(16 Aralık 2016 19:22)

      Değer gebelik lehine hekim kontrolünde olun.

  9. Sevil diyor ki:(16 Aralık 2016 14:33)

    Ayın 14 ünde çatlatma iğnesi yaptım değerim bugün 18 çıktı hamile Leh'ine dediniz çatlatma iğnesi değeri yükseltmiş olabilir mi yoksa hamilelik ihtimali mi daha yüksek erken sevinmek istemiyorum :(( bilgiye ihtiyacım var

    1. Site Yönetimi diyor ki:(16 Aralık 2016 19:25)

      Siz sorunuzu eksiksiz sorarsanız bizde size tam bilgi vermiş oluruz.  Evet sevinmek için erken  sonuçta iğneden 4 gün sonra test yapılmış.Gecikmeniz olursa testi tekrar yapın mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.

  10. Lütfen diyor ki:(16 Aralık 2016 11:05)

    Merhaba ben ayın 4 ünde çatlatma iğnesi yaptırdım bugün betahcg baktırdım değer 18 hamile olma ihtimalim nedir ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(16 Aralık 2016 11:21)

      Merhaba değer gebelik lehine doktor kontrolünde olun.

  11. esra diyor ki:(16 Aralık 2016 04:06)

    merhaba hocam.iliskiden 14 gun sonra kan testi yaptırdım sonuc 1.51 cikti hamile miyim? bu kadar sure içerisinde kanda gebelik cikarmi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(16 Aralık 2016 06:58)

      Merhaba değer gebelik lehine değil. Gecikme olursa tetsi tekrar yapın..Erken yapmışsınız

  12. diyor ki:(12 Aralık 2016 17:29)

    merhaba hcg degerim 14. gunde 8 çikti hamile olma ihtimalim tesekkurler

    1. Site Yönetimi diyor ki:(12 Aralık 2016 23:21)

      EVet hamile olma ihtimaliniz yüksek lütfen iki gün sonra testi yenileyin ve değere bakın 16 ve üzeri çıktı ise bu ihtimal dahada kuvvetlenecektir

  13. Sss diyor ki:(03 Aralık 2016 22:26)

    Iyi günler ben en son 23 ekim 2016 da adet oldum. 29 kasım da kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 15,15 çıktı bu durumda kaç haftalık gebelik söz konusu acaba

    1. Site Yönetimi diyor ki:(04 Aralık 2016 17:26)

      Merhaba , son mens tarihinize göre 6 haftalık  gebesiniz. Fakat hcg değeriniz 6 haftalık gebeliğe göre çok altlarda hekime görünüp muayene olun.

  14. eli diyor ki:(25 Kasım 2016 13:51)

    Bnm kan degerim 2.75 gosteriyo nolur hamilemiyim acba varsa kucmudur doktor bisey demedi vn aydinlata bilirmisiz

    1. Site Yönetimi diyor ki:(25 Kasım 2016 18:42)

      Merhaba değer gebelik lehine değil..

  15. diyor ki:(03 Kasım 2016 10:57)

    Merhaba. Son adet tarihim 30 eylül. 34.günde yaptırdıgım beta hcg 18.9 çıktı. Aile hekimim değerin düşük olduğunu söyledi. Sizce neden böyle çıktı? Bir sorun mu var?

    1. diyor ki:(27 Ekim 2016 13:48)

      Meraba benim degerim 6.42 acaba hamilemiyim oyleyse kac haftalik hamileyim

      1. diyor ki:(24 Ekim 2016 09:00)

        merhaba benim degerlerim o 26 ve 5.o cikti sizce hamilelik varmi

        1. Site Yönetimi diyor ki:(24 Ekim 2016 17:07)

          Merhaba değer gebelik lehine değil.

      2. diyor ki:(22 Ekim 2016 18:16)

        beta 195.3 mıu/ml o-5 normal HCG beta 3.hafta mıu/ml 5.8-712 (3.hafta) HCG beta 4.hafta mıu/ml 9.5-750 (4.hafta) HCG beta 5.hafta mıu/ml 217-7138 (5.hafta) HCG beta 6.hafta mıu/ml 158-31795 (6.hafta) HCG beta 7.hafta mıu/ml 3697-163563 HCG beta 8.hafta mıu/ml 32065-159571 (8.hafta) HCG beta 9.hafta mıu/ml 63803-151410 (9.hafta) Merabalar Kan sonuçlarim bunlar bu sonuçlara göre hamileyim Cevap yazarsaniz sevinirim...

        1. Site Yönetimi diyor ki:(23 Ekim 2016 16:45)

          Değer gebelik lehine .Gebeliğin seyri hakkında bilgi edinmek için hekim kontrolünde olun.

      3. diyor ki:(17 Ekim 2016 19:14)

        Merhaba. Kan testi yptirdim ve 47.6 cikti acaba hamilemiyim

        1. Site Yönetimi diyor ki:(18 Ekim 2016 22:03)

          Merhaba değer gebelik lehine.

      4. diyor ki:(25 Eylül 2016 11:50)

        Merhaba benim beta hcg testim 1.20 cikmis ama test yapildiginda adetime 8-10 gun kadar bi sure vardi ve ben 3 4 gundur asiri mide bulantisi kusma yasiyorum meyve disinda hicbisey yiyemiyorum yemek kokusu kusmama sebep oluyo acaba hamile olma ihtimalim varmi

        1. Site Yönetimi diyor ki:(26 Eylül 2016 07:46)

          Değer gebelik lehine değil gecikmeniz olursa tekrar test yapın.

        2. Site Yönetimi diyor ki:(26 Eylül 2016 07:46)

          Değer gebelik lehine değil gecikmeniz olursa tekrar test yapın.

      5. diyor ki:(06 Eylül 2016 20:06)

        Beta-hCG (Total hCG) [L] 0,4 mIU/mL 0,5 - 5,0 0.2- 1. HAFTA: 5- 50 1-2 HAFTA 50- 500 2-3 HAFTA 100- 5000 3-4 HAFTA 500- 10000 4-5 HAFTA 1000- 50000 merhaba bu sonuçla hamilemiyim. Yenidoğum yaptım 2buçuk ay oldu.adetım yok .spiral koydurmalımıyım.hamile kalabiliyormuyum.teşekkürler

        1. Site Yönetimi diyor ki:(07 Eylül 2016 08:39)

          Bir jinekoloğa görünün muayene olun size uygun korunma yöntemi tavsiye edilecektir.

      6. Ozlem diyor ki:(20 Ağustos 2016 19:36)

        279.1 cikti kan testimde 5 gun sonra 992.1 cikti lac haftalik hamileyim

        1. Site Yönetimi diyor ki:(24 Ağustos 2016 18:10)

          Son mens tarihiniz nedir?

      7. Gülsüm diyor ki:(12 Ağustos 2016 05:17)

        Merhaba en son 10 temmuzda rengli oldum rengli 4 gün geçti beta hcg testi yaptırdım 2157.5 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim

        1. Site Yönetimi diyor ki:(12 Ağustos 2016 09:28)

          Merhaba gebelik haftanızı bu linkten hesaplayın.

          http://www.hamilemiyim.org/kac-haftalik-hamileyim-hesaplama/

      8. Serpil diyor ki:(09 Ağustos 2016 17:31)

        Merhaba Beyza hanim ben Enson temmuzun 5 inde regl oldum dahada olmadim test yaptım pozitif çıktı kan testim ise hiç 399.2 çıktı sizce hamilemiyim ve normal mi hersey

        1. Site Yönetimi diyor ki:(10 Ağustos 2016 07:56)

          Merhaba değer gebelik lehine hekim kontrolün de olun.

      9. diyor ki:(30 Temmuz 2016 17:35)

        Mrb iyi günler benim adetime 8 gün var son adet tarihim 6 temmuz 27 temmuz beta hcg yaptım 2.1 çıktı 29 temmuz yani bugün tekrardan yaptım 2.5 çıktı sizce gebelik varmıdır yada bunun için erkenmi davrandım kasıklarım Ağrısı şikayetim vardı şimdiden tşkler

        1. Site Yönetimi diyor ki:(01 Ağustos 2016 06:53)

          Beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yapın.Erken yapmışsınız.

      10. Aysel diyor ki:(18 Haziran 2016 20:31)

        Merhaba 7 haziranda reglm 3 gun gecikerek oldu bittikten sonra kan testinde 91.96 deger çıktı fakat kese gozukmuyor sizce durum nedir hamilemiyim oyleyse kese ne zamn gözükür

        1. Site Yönetimi diyor ki:(18 Haziran 2016 21:49)

          Merhaba  kese gebeliğin 5-6 . haftası görülür normal durum..

      11. Kese ne zaman belli olur diyor ki:(01 Mayıs 2016 06:59)

        Dun kan testi yaptirdim degerim 24.14 sizce kac haftalik hamileyim kese ne zaman gozukur tesekkurler

        1. Site Yönetimi diyor ki:(02 Mayıs 2016 06:20)

          Son mens tarihiniz nedir ?

      12. gamze diyor ki:(07 Şubat 2016 15:49)

        Ben bu ayın 2 inde hcg sonucum 102 ydi 6 sinda bidaha yaptm hcg 532,07 ne kadarlık acaba ?

        1. Site Yönetimi diyor ki:(07 Şubat 2016 18:17)

          Son mens ytarihinizle beraber sorunuzu tekrar yazın

      13. birgul diyor ki:(10 Ocak 2016 02:02)

        Meraba Beyza hanım ben kasım 28 inde esimle ilişkiye girdik ilişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapini içtim ilişkiden sonraki gün adetimi oldum ztn bekledigim tarihte oldum sonra 23 aralıkta adet oldum normalde kanamam 5 gün surer ama aralık ayında 4 gün surdu 6 kere idrar testi yaptım negatif çıktı ocak ayinn 4 unde beta HCG testi yaptım sonuç 1.20 çıktı referans degeride 0-5,3 cikti negatif yazio ama içim rahat deil karnimda gaz oluştu hafiften ağrı var adetine 6 gün var 3. Adetime çok korkuom lütfen cvp verin

        1. Site Yönetimi diyor ki:(11 Ocak 2016 09:10)

          Merhaba normal mensinizi olmuşsunuz gebelik söz konusu değil..

      14. Denizzimm diyor ki:(23 Aralık 2015 22:46)

        Bnm sonucum 0.203 ckti szce hamlmym cvp wern

        1. Site Yönetimi diyor ki:(24 Aralık 2015 09:50)

          Değer gebelik lehine değil

      Etiketler :