Dış Gebelik nasıl anlaşılır

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Dış Gebelik Nasıl Anlaşılır Kadınlar Kulübü Hamilemiyim ?

Selam arkadaşlarım daha öncesinde ben iki kere dış gebelik geçirdim her defasında benden parça düştü ve doktora giderek bunun dış gebelik olduğu ve düşük yaptığım tarafıma bildirildi hiç aksatmadan doktoruma devam ettim baya bilgili ve en azından tatlı dilli bir doktor du diye devam ettim şükürler olsun Rabbim'e bir kez daha hamile kaldım benim beta hcg testi değeri sonucum 356 çıktı hamilesin dedi doktor bana ama şim di de acaba yine mi düşük yapacağım diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Ben kendi başıma bunu anlayabilir miyim nasıl anlarım ne yapmamı bana tavsiye ediiyorsunuz ben bu bebeği çok istiyorum çoooook. Tşk.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar öncelikle geçmiş olsun bebekleriniz için bir de hayırlı olsun şimdiki bebek için hayatım :) Korkunun ecele faydası yok ama bilmen gerekenlerin tamamını daha önce anasayfamızda sizlere yazmıştık. Öncelikle ben size bu dış gebelik geçirdiğimi nasıl anlayabilirim diye sorduğunuza göre hemen aşağıdaki konu linkini vereyim istiyorum.


Yine dış gebelik ile ilgili bilmeniz gerekenlerin olduğu bir konumuz daha var lütfen onuda inceleyelim.

Şimdi ise siz korkuyorsunuz ve ya bir kez daha boş gebelik yaşar mıyım nasıl anlarım diye sormuşsunuz onun için de aşağıdaki konuyu vereyim sizlere.


Bu konuların haricinde başka şekilde sorularınız var ise bu konu üzerinden bize ulaşabileceğiniz gibi linkini verdiğimiz konulara da dönebilirsiniz.
 
Üst