Takma kirpik gözlere nasıl uygulanıyor kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Takma kirpik gözlere nasıl uygulanır ?

Kızlar akşama düğün var ve ben takma kirpik aldım geldi n11 den biraz önce ama nasıl uygulanacağını bilmiyorum yanlış ta yapmak istemiyorum acaba uygulamayı bilen varsa bana bilgi verebilir mi yahu :)
takma kirpik nasıl uygulanır.jpg
 
S

sorumvar

Member
Selamlar hiç uygulama yapmamıştım takma kirpik aldım benim kuaförüm makyajla birlikte uyguladı ama nasıl yapıldığgını bilmiordum ben de bi kaç video buldum onları ekleyeyim size en iyi anlatarak değil de görerek yapılacağı düşüncesindeyim.

Aşağıda Takma kirpik gözlere nasıl uygulanır Videolu anlatım
 
S

sorumvar

Member
Bir tane daha video buldum güzelim bi tanem Çağla Şıkel anlatmış onuda ekleyeyim bari :)

 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Kendiniz sormuşsunuz kendiniz yazmışsınız zaten tüm hepsini onayladım ben kullandım kendim yaptığımda sağ kirpiğim çıkmıştı becerememişim en iyisi bilene uygulatmak ama zaman içinde uygulaya uygulaya el alışacak diye düşünüyorum :)
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Kirpik bakımı ile ipucları verenler varmı arkadaşlar kirpiklere karşı ayrı zaafım var
Kirpiklere bakım ve uzasın sıklaşsın istiyorsanız hemen aşağıdaki yazımızı inceleyebilirsiniz. Misafirimiz kirpiklerinin uzamadığını ve yakındığını anlatımıştı. ''Kirpiklerim uzamıyor yardım kızlar'' yazımızı inceleyerek oradan faydalanabilirsin arkadaşım. Ayrıca kirpik uzatan Şems Aslanın bir tarifi var ben de denemeye başladım bakalım neler olacak.

 
Üst