30 yıllık binadan daire alınır mı arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

30 yıllık bina alınır mı kadınlar kulubü 30 yıllık ev alınır mı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ev almaya karar verdim vallaha evleneceğim ama kız gelmiyor ev olmayınca. Ev alayım diyorum ama asgari ücretle çalışan biriyim az miltar peşinatım var ama yeni evlere kredi çekemiyorum. Civarda 30 yıllık bir bina var oldukça uygun da fiyatı. 30 yıllık bina alınır mı sizce? Eski bayağı benden bile büyük yaşı:)
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evlenmek istemeniz ve bunun için öncesinde bir ev alma düşüncesi çok mantıklı. Kirada sürünmek yerine sizin olsun daha iyi. 10 yılda borcu da bitmiş olur aslında. Ama şu konuda size tavsiye vermek isterim. 30 yıllık bir apartman bence size sorun getirebilir. Öncelikle alacağınız ev için mutlaka araştırma yapın. Bilemezsiniz belki yıkılır yeni bina kurulmak istenir burada siz mağdur olabilirsiniz. Bence 30 yıllık bir binadan ziyade biraz daha para biriktirip daha iyi bir ev alabilirsiniz. Hem bekarken daha kolay para biriktirebilirsiniz. Bence daha yeni bir ev bakarsanız daha iyi olur sizin için diye düşünüyorum. Yani aceleniz yoksa daha iyi bir ev denk gelebilir. Acil satışa koyan ev sahipleri olabiliyor.

Değerli misafirlerimiz için taşınmak için ufak tavsiyeler bulabileceğiniz yazımızı aşağıda linkte bırakıyorum. ''Taşınacağım için tavsiyeler arıyorum'' konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst