32 haftadayım kendimi iyi hissetmiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

32 hafta gebelik kadınlar kulubü 32 haftalık gebelikte neler olur hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar 32 hafta gebeyim ama bu son birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Erken doğum olur mu bu haftalarda. 32 haftalarda doğum yapanlar oldu mu? Bebeğin gelişimi tamamlanmış oluyor mu? Doğum yapmış olsam bebeğim küveze bağlı kalır mı? Korkuyorum hele bu hafta iyice korkularım arttı. Neler önerirsiniz bana tecrübeli anneler? 32 haftadayım inşallah dua edin bana 38 haftayı da görelim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyelim biz de. Doğuma yaklaştıkça bu tür kokular olması normaldir. Kendinizi eğlendirici şeylerle uğraşın bence. Ama bu arada artık 32. haftadasınız sağlıklı beslenmeye devam edin uykusuz kalmayın dinlenin. Moralinizi bozacak şeylerden uzak durun komedi dizisi filmleri izleyebilirsiniz. Siz zaten tehlikeli zamanları geçmişsiniz bebeğiniz için doktorunuz da normal şeyler söylüyor ise bu saatten sonra doğsa bile bebeğinizin her şeyi geliştiği için prematüre bebek olarak sayılır ama sağlıklı bir şekilde yaşayabilir. 28 haftadan önce doğan bebeklerde yaşama olasılığı düşük olabilmekte. 32 hafta bir dönüm noktası ve siz zaten onu geçirmektesiniz. Her şey normal gidiyorsa hiç problem etmeye gerek yok. Siz bebeğinizin eşyalarına neler alacağınıza ismine odaklanın zaman zaten su gibi akıp gidiyor gerçekten. Mutlaka bu haftalarda hem sizin hem bebeğin d vitamini ve kalsiyuma oldukça ihtiyacınız olacak haftalar. D vitamini mutlaka almanız gerekiyor yeterli miktarda.

''32 Haftalık bebek''​

  • 32 haftalık bir bebeğin boyu 42cm kadardır.
  • 32 haftalık bebeğin kilosu 1700 gr dır.
  • Bebeğin ciğerleri ve sindirim sistemi hariç tüm gelişimleri tamamlanmış
  • Kirpikleri kaşları saçları tıpkı yeni doğmuş bebek gibi
  • Artık yüz ifadelerini yapabiliyor
  • Artık yeni doğmuş bir bebek gibi parmak emmeler başladı
32 haftalık sonrasında yani 33 haftada bebeğinizle ilgili gelişmeler boyu kilosu ne olacak? ''33 haftalık gebelikte bebek kilosu ne olmalı'' yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst