Adetliyken vücut tüyleri alınır mı temizlenilir mi kızlar ?

  • Konbuyu başlatan halkhog
  • Başlangıç tarihi
H

halkhog

Guest

Adetliyken vücut kılları alınır mı Regl iken temizlenilir mi ? Adetliyken ağda yapılır mı kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Kızlar selamlar yakında regl olacağım ve temizlenmek istiyorum Acaba adetli iken vücut kılları alınır mı ağda yapılır mı kızlar islami olarak bana değerlendirebilecek kimseler var mı aranızda teşekkür ediyorum
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Merhabalar bu hususta tabiki söyleyeceklerim var hayatım bir kadın olarak. Şimdi öncelikle tam da adet döneminde iken ağda yapılmaz. Yani adette olsun bitsin tertemiz olayım şeklinde düşünmen bilimsel olarak yanlış oluyor. Öncelikle sana bunu açıklamak istiyorum. Hormonların tavan yaptığı bu adet döneminde tüylerini alma hayatım. Bu dönem bittikten sonra iki üç gün içinde temizlenmen daha mantıklı olacaktır. Hormonal denge kendine geldiğinden dolayı bilimsel olarak sana bunları söylemem gerekiyor.

Yine bilmen gerekiyor ki adet döneminde daha büyük acı duyarsın hayatım. Regl döneminde yine hormonlara bağlı olarak ağrı eşiğin düşük olacağından dolayı ağda yapman senin canını biraz daha fazla yakacaktır bilgin olsun.

İslami Olarak Adetliyken Vücut Kılı alınır mı Ağda yapılır mı ?

İslami olarak ta insanların cünüplü iken ya da regl döneminde tırnak kesmesi adetliyken vücut kullarını alması doğru değildir. Temizlendikten sonra bunun yapılması etek traşı ya da koltuk altı gibi temizliklerde bulunması mantıklı olacaktır daha ayrıntılı bilgiyi buradaki video vermiş hayatım bilgin olsun.
 
Üst