Alıç Sirkesi Kullanan Kadınlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Alıç sirkesi kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da Yorumlar

Günaydın hanımlar yeni duymuş olduğum "Alıç Sirkesi" hakkında bilgi alabilmek için yazıyorum. Alıç meyvesi küçük şirin görünümlü olduğu için kızım gördüğünde hoşuna gitmişti ve tadını da çok sevdi. Peki "Alıç Sirkesi" faydaları nelerdir. Evde yapılabilir mi ? Merakımı giderecek "Alıç Sirkesi" kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.


Alıç Sirkesi Kullanan Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da​

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Günaydın hayatım "Alıç Sirkesini" duymana ve merak etmene çok sevindim diyebilirim. Çünkü "Alıç Sirkesinin kullanımı " hem sağlık yönünden hem de cilde faydası var. Senin de söylediğin gibi meyvesi çok şirin görünümlü kızın gibi tüm çocukların ilgisini ve sevgisini kazanmış durumda meyvesinin hem tatlı olanı mevcut hem de benim gibi ekşi sevenler için mayhoşu da bulunmakta benim kronik kalp rahatsızlığım olduğu için mutfağımda eksik etmem. Ben evde yapmıyorum fakat tanıdığım ve güvendiğim bir abladan temin ediyorum. Tabii sen evde kendin de yapabilirsin yada benim gibi güvendiğin yerden temin de edebilirsin.
Gelelim "Alıç Sirkesinin kullanımına" sağlık açısından faydalarına; Kalp damar rahatsızlıklarını en aza indirir. Kan dolaşımında önemli rol oynar. Yüksek tansiyon ve kolesterolün düşürülmesinde etkilidir. Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlar ve daha birçok faydası var.
"Alıç Sirkesini" senin de kullanmanı tavsiye ederim. Bununla ilgili sormak istediğin bir şey olursa severek yanıtlayacağımdan emin olabilirsin.
Sağlıklı günler dilerim.
 
Son düzenleme:
S

sorumvar

Member
Merhaba öncelikle hızlı dönüş sağladığın için ve verdiğin aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Hepimizin evinde sirke eksik olmaz ama "Alıç Sirkesini" ilk kez duydum ve yazdıklarına göre gerçekten artık ben de evimden eksik etmem ben sirkeyi 1 tatlı kaşığı kadar salatalara kullanıyorum ve yerleri silme suyuna 1 kapak ekliyorum. Anladığım kadarıyla sen birçok şekilde kullanıyorsun.
Ben sık aralıklarla hazımsızlık sorunu yaşıyorum "Alıç Sirkesinin" sindirim sistemine iyi geldiğini belirtmişsin senin bu konuda kullandığın bir yöntem var mı? paylaşırsan sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selam :) sana faydalı olabilmekten mutluluk duyduğumu söyleyebilirim. "Alıç Sirkesini" sadece salatalarda kullanan bir çok insan var. Temizlikte tabii ki biz kadınlar için sirkenin önemli bir yer taşıdığı kesin fakat sağlık açısından bu kadar çok faydası varken sadece salatalarda sınırlandırmamalıyız.
Ben "Alıç Sirkesini" salatalarım da olduğu gibi 1 tatlı kaşığı kadar çorbalarımda, hatta etin sinir kısımlarını yumuşattığı için et yemeklerimde de kullanıyorum sana da tavsiye ederim. Sık olarak hazımsızlık yaşadığını belirtmişsin öncelikle doktora göründün mü? Bu durumun ciddi bir hastalığa bağlı değilse beslenme şeklini değiştirmeni öneririm. Bunun yanında sabahları aç karnına 1 kaşık "Alıç Sirkesi" içebilirsin. Eğer mide sorunun varsa az miktar içme suyu ile seyreltip içebilirsin. Hazımsızlığın geçene kadar devam etmeni tavsiye ederim.
Geçmiş Olsun
 
Son düzenleme:
Üst