Amway cla kullanıcıları bi bakabilir misiniz?

S

sorumvar

Member

Amway cla kullanıcı yorumları kadınlar kulubü amway cla 500 kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bu takviye edici gıdayı kullanan var mı amway cla. Bu fayda sağlıyor mu acaba kilo vermede yardımcı oluyor mu? Bunu sürekli duyuyorum hem sağlıklı hem kilo verdiriyor diye acaba satışını yapanlar satmak için mi öyle diyorlar. Kızlar kullanan var mı nasıl kullanıyoruz bunu. Alsam mı kafam çok karışık yaa. Bi de sporcular kullanıyormuş bizde kullanabiliyor muyuz ne dersiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Amway ürünlerinin bitkisel doğal olduğunu biliyorum. Ben de genel temizleyici ürünlerini kullandım çok da memnun kaldım. Amway cla konusunda da zayıflamak için kullananlar var biliyorum. Cla denilen şey et ve süt ürünleri içeriğinde bulunan doğal olarak bulunan bir yağ asididir. Ama sizde nasıl bir etki yapar bilemem tabii. Kilo vermek için her zaman dediğimiz gibi mutlaka öncesinde diyetisyene danışmanız hani vir vitamin ya da herhangi değerlerinizde eksiklik varsa belki de faydasını göremeyeceksiniz boşuna para vermeyin diye diyorum yanlış anlamayın. Amway cla ürünü kapsül şeklinde olan bir ürün öğünlerden önce 1 kapsül olarak kullanılıyor günde 3 kez kullanıyorsunuz. Bir kutu içinde 180 tane çıkıyor olmalı yanılmıyorsam. Amway satıcısı vardır mutlaka etrafınızda bu şekilde temin edilebilir. Bitkisel ve doğal olması çekici yapıyor ürünü. Yağ yakıcı bir özelliğinin olduğunu da söylüyorlar ama dediğim gibi önce uzmana danışmak yerinde olur sizin için bu tür kapsüllerin doğal da olsa kafanıza göre kullanmamakta fayda var.

Arkadaşlar bir ara da zayıflama iğneleri vardı kilo verdiriyor mu diye çok soru geliyor. Bakın aşağıdaki linkimizden onu ile alakalı yazımıza ulaşabilirsiniz. Bilgisi olanlar yorum da yapabilirler. ''Zayıflamak iğneleri sizce kilo verdiriyor mu''

 
Üst