Arveles ilacı adet geciktirir mi arkadaşlar?

S

sorumvar

Member

Arveles adeti geciktirir mi kadınlar kulubü arveles adet keser mi hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar bir şey soracağım benim her ay adetim düzenli olur da ben bu 2 kere 1 gün arayla arveles aldım belim çok ağrıyor diye. Adetim normalde düzenli olurdu ama bu ay 3 gün geçti acaba bu ilacın etkisinden olabilir mi? Arveles ilacı adeti geciktirir mi? Bilgisi olan var mı? Ağrım da geçmedi gerçi ama hala belim ağrıyor ama bilemedim tek bu ilaçtan şüpheleniyorum yani.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım hiç hamile olduğunu düşünmedin mi? İlaç doğru kesebilir ya da geciktirebilir adetini ama hamile de olabilirsin belki. Her zaman düzenli olurken hiç mi ilaç almadın? Yani arveles ilacı güçlü bir ilaçtır doğru ama hamile olabileceğini de göz önünde bulundur bence tabii korunmasız ilişki yaşıyorsanız. Bence 3 gün geçmişken bir test yapabilirsin. Sonucu bize de yazarsanız seviniriz. Bu arada arveles ya da herhangi antibiyotik benzeri ilaçlar adet gecikmesi yaşatabilir. Bu tür ilaçlar olağan adeti bile kesebilir ya da kanamasını azaltabilir. O yüzden kanama anında doktorunuza danışmadan ilaç almayınız.

Adet gecikmesi yanında adetin erken gelme durumları da söz konusu olabilmektedir. Peki adet neden erken gelir hiç düşündünüz mü? ''Adetim erken geldi neden olabilir acaba'' yazımızı da inceleyebilirsiniz ya da merak eden arkadaşlarımız varsa linkten konuya yönelebilirler.

 
Üst