Ay Burcum Nedir Nasıl Hesaplarım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ay burcu hesaplama kadınlar kulübü ay burcumu nasıl öğrenebilirim hamilemiyim forum'da.​


Bu ay burcu ay burcu deyip duruyorlar. Ya ben ocak 5 de doğmuşum oğlak burcu olduğumu biliyorum gerisi yok bende. Ne yükselen ne bişey. Yine yükselen duymuştum ama ay burcu da neymiş. Nasıl hesaplanıyor bana yardımcı olur musunuz? Ay burcu hesaplamada bana yardımcı olur musunuz? Doğduğum gün ocak 1 1985 doğduğum yer konya. Bana da yardımcı olun bende öğreneyim şu ay burcu neymiş:)
 
Son düzenleme:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gerçekten gülümsettiniz beni çok yaşayın emi:) Güneş burcunuz oğlak güzel. Çalışkan ve azimlisiniz benim gibi demek ki:) Oğlaklar biraz kıskanç olurlar ama değil mi? Ve tabii çok inatçı oluyorlar. Ama azim başarı oğlaklarda ve tabii sadakatin en iyisi onlarda. Gelelim ay burcunuza. Ay burcu da kişilik analizini yapmaya yarıyor. Kendiniz bile hesaplayabilirsiniz. Ay burcumu hesapla diye yazınca tablo çıkıyor karşınıza ve tablodan size ait doğum bilgilerinizle hesaplayabiliyorsunuz. Şimdi sizinkini ben hesaplayayım size dilerseniz.


İlk tabloda güneş burcunuzu buluyorsunuz ki sizinki zaten belli. İkinci tabloda doğduğunuz gün ne ise onu tabloda bulup karşılığına gelen sayıyı aklınızda tutun. Ben sizin için sizinkini buldum bile. Doğum gününüz 5 olduğu için 5 e denk gelen sayı 2 oluyor tabloda. Yani oğlak burcundan 2 sayı ilerlediğinizde sizin ay burcunuz ortaya çıkıyor. Yani sizin ay burcunuz balık oluyor. Balık kişiliğinizi yansıtıyor demek oluyor. Yani balıklar biraz duygusal, hayal kurmayı seven insanlar oluyorlar sizde bu özellikler varsa tamamdır.


Oğlak burcu deyince oğlak burcu boğa burcu erkeği ile uyumunu bir misafirimiz sormuştu. Siz de oğlak ve bekar iseniz mutlaka bu konuya göz atın bir boğa sizin için uygun mu?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst