Bebeğim 2 aylık geceleri çok uyanıyor ağlıyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebekler gece neden ağlar kadınlar kulubü bebekler gece neden uyanır hamilemiyim forum'da.​

Bebeğim 2 aylık geceleri sürekli ağlıyor. Neden ağlıyor olabilir acaba tecrübeli anneler yardımcı olabiler mi? Bebeğime istediği zaman süt veriyorum ama geceleri çok fazla ağlıyor neden olabilir hiç bilmiyorum. Bebekler gece neden ağlar? Daha çok tecrübesizim ve ilk bebeğim yaşım da 20 bebeğim konusunda sizden yardım istiyorum. Bazen inanın hiç dinlenemiyorum acaba bebek doymuyor olabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Daha çok yaşın küçük Allah kolaylık versin canım. Bebekler öncelikle sebepsiz yere ağlamazlar. Mutlaka bir sıkıntısı vardır. Bebekler hele ki senin bebeğin daha 2 aylık midesi minicik onun. Çabuk acıkır. Acıktığı için ağlar bebekler bu aylarda daha çok. Midesi küçük hemen doyar ama hemen de acıkabilir. Özellikle o aylarda bebeğini 2-3 saatte bir emzirmelisin. Ayrıca sütünün yettiğine eminsin inşallah. Sütün de yetmiyorsa bebek daha huysuzlanabilir. Bir doktora filan danış istersen bebeğin kilosuna baksın anlaşılır zaten sütü yeteri kadar alıyor mu almıyor mu? Bebekler gece ağlar evet aç olduğu için ikincisi de altını kirletmiş ise ama bir önemli sebep daha var ki bebekler ilk aylarda uyku düzensizliği olduğundan da sık sık uyanabilirler. Bebeğinizin başka kolik gibi bir sorunu var mı bunun için de ağlayabilir. Sütünü verdikten sonra gazını çıkarmadan yatırma sakın. Bu gaz sancısı yapabilir. Karında sertlik varsa bacaklarını hep karnına doğru çekiyorsa bu gaz sancısının olduğunun göstergesidir.

''Bebekler gece neden ağlar?''​

  • Acıktığı için
  • Bezini kirlettiği için
  • Kolik gaz sancısı varsa
  • Ateşi olduğu için
  • Emzik emiyorsa ağzından düşmüş olabilir
  • Gündüz daha fazla uyuyor olması
Bebeğinizin gaz sıkıntısı varsa bu büyük bir sorun olabilir. Uzun zaman size de kendisine de çektirir. ''Bebeklerde gaz nedenleri ve tedavisi'' yazımızdan gaz sorunları çözümleri hepsini bulabilirsiniz.

 
Üst