Bebeğim soğuk algınlığı olmuş nasıl geçirebilirim evde?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebeklerde soğuk algınlığı kadınlar kulubü bebeklerde soğuk algınlığı nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bebeğimde dünden beri düşmeyen ateş var burnu tıkalı. Sizler neler yapıyorsunuz bebeğiniz bu durumda olduğunda. Evde neler yapabilirim? Bebeğim 5 aylık ateş düşürücü verdim dönüşümlü ama burnu çok tıkalı soğuk algınlığı olmuş sanırım. O kadar da esirgiyoruz ama yine de hasta oluyor bu çocuk. Vereceğiniz tavsiyeler var mıdır? Evde neler yapabilirim çocuk için? Bebeklerde soğuk algınlığı nasıl geçer yorumlarda bulunabilir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebeklerde soğuk algınlığı ilk zamanlar ateşle başlayabilir. Ateş varsa mutlaka kontrol altında tutmalısınız gece mutlaka kontrol edin çocuğun ateşi gece daha fazla yükselebilir. Ateşi düşmez ise mutlaka doktora götürmenizi tavsiye ederim. Öksürük ya da balgam durumunda da evde yapabileceğiniz pek bir şey yok canım bebeğin 5 aylık daha. Balgam ciğerlerini doldurmasın mutlaka doktora danışmanız gerekir. Ateş düşürücü de hemen verilmemeli öncelikle ılık bir duş daha iyi gelebilir. Ben çocukları aslında ilaca alışmaları taraftarı değilim. Ama tabii mecbur kalınırsa verilir doktorunuzun verdiği ateş düşürücüler tabii. Ama hala düşmeyen inatçı ateş varsa mutlaka doktora götürün. Nefes alamıyor burnu kapalı ise yan yatırın ve baş ucuna soğanı dörde bölüm o çok iyi geliyor. Anne sütü alıyorsa bebeğiniz vermeye devam edin anne sütü ilaç gibidir.

Bebeklerde balgam durumunda okumanız gereken yazı hemen aşağıdaki linkimizde. ''Bebeklerde balgam nasıl atılır'' yazımızın içeriğine linkten bakabilirsiniz.

 
Üst