Bebeğimin gaz problemi var kimyon iyi gelir mi?

S

sorumvar

Member

Gaz problemi için kimyon kadınlar kulubü bebeklerde gaz problemine kimyon hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa yeni doğum yaptım ama hiç kolay değilmiş. Sezeryanla doğum yaptım kendime daha gelememişken bir de bebek kolik şimdi. Çok fazla gaz problemi var bebeğimin. Gaz problemi için kimyonu nasıl kullanıyordunuz siz. Ben mi içmem lazım bebeğe mi veriyoruz yaa çok cahilim bu konuda. Beni emdiği için bebekte yediklerimden dolayı gaz oluyor dimi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebeklerde özellikle de yenidoğan bebeklerde gaz problemi büyük sorundur. Anne babaları en çok da anneler sıkıntı içinde kalabilir bu durumdan dolayı. Ne yapmasını bilmeyen anneler hele daha çok panik olabilirler örneğin kimyonu bebeğe yedirmeye çalışmak gibi:) Ama bebeklere özellikle bilmediğimiz şeyleri 6 aya kadar vermiyoruz değil mi? Kimyonu tabii ki siz içeceksiniz çayını demleyip bu da size yani sütünüze geçecek bebek de buradan nasiplenecek en azından gazı biraz olsun hafifleyecektir. Kimyon gaz problemine iyi gelir. Yine rezene de aynı şekilde. Hatta eczanelerde de ikisinin bir arada bulunduğu emziren annelere özel üretilen çaylar bulabilirsiniz. Siz sadece sıcak suya ekleyip demleyip içersiniz. Rezene kimyon ikilisinin bebeğe oldukça faydası olur. Eğer kolik çok ileri boyutta ise uzman bir çocuk doktoruna danışın biz buradan önermiyoruz ilaç ismi doktorunuza sorun o sizi yönlendirecektir. Bir de bebeği emzirirken tamamen yatar pozisyonda olmasın. Başı midesinin üst konumunda olsun lütfen. Emzirdikten sonra da hemen yatırmadan sırtına hafifçe vurarak gazını çıkarmasını sağlayın.

Canım dilersen hemen aşağıdaki linki de bir incele derim. Sizin gibi bu durumdan şikayetçi bir annenin sorusu üzerine verdiğimiz cevap siz de bilgilenebilirsiniz. ''Hangi yiyecekler gaz yapar bebeklere gaz sorunumuz var''

 
Üst