Bebeğimin hareketlerini ne zaman hissedeceğim acaba?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebek hareketleri ne zaman hissedilir kadınlar kulubü bebek hareketleri kaçıncı haftada hissedilir hamilemiyim forum'da.​

Kızlar çok heyecanlıyım nasıl ama anlatamam yaaa 5 yıl sonucunda doğal yoldan hamile kaldım. İnanın hiç bir yere sığmıyorum. Havalara uçabilirim. Kalp sesini duyduk çok duygulandım anlatılmaz yaşanır. Allah herkese nasip etsin inşallah. Şaun 10. haftamdayım çok merak ediyorum hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayabilirim. Bebek hreketleri ne zaman hissedilir net olarak? Nette birçok yere baktım ama farklı şeyler söylüyor. Hatta ben bazen sanki hissediyorum gibi oluyor acaba bebeğimin hareketi olabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gerçekten çok heyecanlı bir sürece girmişsiniz umarım sağlıkla da sürdürüp kucağınıza da sağlıkla alırsınız bebeğinizi. Ne kadar gurur verici duygulandırıcı bebeğin kalp sesini duymak kesinlikle her kadının tatması gereken bir duygu bu. Şuan henüz 10. haftadasınız bebeğin hareketleri için çok çok erken. Eğer bebeğin hareketlerini hissediyorum diye düşünüyorsanız büyük ihtimalle o hissettiğiniz şeyler sizin bağırsak hareketlerinizdir. Aslında bebek 7. haftada hareket etmeye başlar bir canlı konumuna girdiği için şekillenmeye başladığı için hareketleri de başlar ama maalesef anne bu hareketleri hissedemez esas bebeğin hareketlerini 16-20. haftalarında hissedilmeye başlanır. Tam anlamıyla 24. haftada hareketler hissedilebilir. Şöyle bir durum oluyor eğer ilk hamileliğiniz ise hareketler biraz daha geç hissedilebilir. Ama tecrübeli bir anne ve ikinci üçüncü hamilelikleriniz ise daha erken haftalarda anneler bebeğinin hareketlerini hissedebilir.

Bebeğin hareketleri konusu annelerin en merak ettiği konulardan biri ve size daha detaylı bilgi edineceğiniz yazımızı aşağıdaki linkte paylaşmak istiyorum. 16-20. haftalar diyoruz ama eğer hissedemiyorsanız sakın paniğe de kapılmayın mutlaka yazımıza bir göz atın hanımlar. ''Anne karnında bebeğin hareketleri ne zaman hissedilir''.

 
Üst