Bebek Odası Yeni Mobilya Kokusu Zarar Verir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebek odası mobilya kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü yeni mobilya kokusu nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Canlar yeni bebeğim olacak ve biz şimdiden bebeğimizin mobilyalarını aldık. Henüz 7 aylık hamileyim ve bir kızım olacak. Ona beşikli karyolasını, gardrop çekmeceli şifonyer yeni halı ve bir de benim odada vakit geçirebilmem için tekli koltuk aldık. Odada oyuncaklar vs de var. Perdelerini de yeni aldık. Anlayacağınız odadakı herşey yeni ve olağanüstü bir koku var. Neyle sildiysem geçmedi koku. Odayı da sık sık havalandırmama rağmen geçmiyor. Bu koku yeni doğan bebeğimize zarar verir mi? Yeni mobilya kokusunu nasıl yok edebiliriz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım inşallah sağ salim kucağına alırsın. Ama daha 7 aylıksın bence 2 ay sonra doğum yaptığını düşünürsen iki aya kadar biraz daha azalmış olur koku. Hem odayı her gün de havalandır bence daha hafifler diye düşünüyorum. Siz bence en mantıklısını yapmışsınız kimisi belki de dedi daha erken mobilyaları almak için diye ama ancak o kokusu çıkacaktır diye düşünüyorum. Bir de kokunun giderilmesini hızlandırmak için bir kaseye karbonat koyup odaya koyabilirsin. Yine bayat ekmek mobilya kokusunu giderir derler deneyebilirsin. Bol bol da havalandırdıktan sonra minik eve geldiğinde mis gibi odası onu karşılayacaktır. Sağlıkla gelsin ve sağlıkla büyüsün.

İleride çok lazım olacak konulardan biri. Hangi yiyecekler bebeklere gaz yapar? Bebek gazlı olmaması için nelere dikkat edilmeli?

 
Üst