Bebek şampuanını kendiniz için kullanıyor musunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebek şampuanı kullananlar kadınlar kulubü bebek şampuanı yorum hamilemiyim forum’da.​


Arkadaşlar ben bebeğime uni baby bebek şampuanı kullanıyorum arada ben de saçlarımı yıkıyorum parlak ve yumuşacık oluyor ama sık sık yıkamıyorum yani. Bebeğinin şampuanını sürekli kullanan var mı? Acaba ben de sürekli kullansam mı? Ya da ben sürekli kullanacağım ama hangi bebek şampuanını önerirsiniz kızlar? Bebek şampuanı ile saçlar çok dökülüyor mu düzenli sürekli kullansak acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebek şampuanları gerçekten diğer şampuanlara göre daha masum bence daha az zararlı olabilir. Ben de kullandım kızlarımın şampuanlarını harika gerçekten sürekli kullansam belki de daha çok işe yarayacak. Dalin de denedim uni baby de sebamed de en çok sevdiğim sebamed oldu çocuk şampuanından. Dalin de güzel ama biraz sanki o sertleştiriyor gibi geliyor bana bilemiyorum kullananlar ne düşünür ama. Uni baby yenidoğan ıslak mendillerini de şampuanını da bebeklerimde kullandım. Eczacıbaşının ürünleri olduğunu biliyorum. Sebamed biraz pahalı ama çok çok güzel ürün hem bebeklerinizde hem kendinizde tavsiye edebileceğim bir ürün. Valla yalan değilse bebek şampuanları güvenli diye yüz temizlemede kullananlar bile varmış:) Yani dediğim gibi bebek şampuanları biraz daha masumlar aslında. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi temiz iş. Siz de kullanın deneyin deneyimlerinizi bizimle burada paylaşırsanız seviniriz. Bebek şampuanı önerisi olan varsa başka yorum kısmından bizimle paylaşabilir.

Güçlü ve dolgun saçlar her kadının istediği şeydir sanırım. Saçlarımızla bazen tanınırız saçlarımız kimliğimiz olur. İşte ''güçlü saç ve saç derisi için hangi besinler tüketilmeli'' yazımızı mutlaka okuyun.

 
Üst