Bhcg testi nedir ne demektir ?

admin

admin

Administrator
Yönetici

Beta hcg kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da 0.100 1.20.0.5 10 200 değerlerinin anlamı nedir ?​


BETA HCG TESTİ NEDİR ?

Hamilemiyim sitemizde sizlere değerli bilgiler sunmak istiyoruz sevgili kadınlarımız. Beta hcg yani diğer bir isimle bhcg, sizlerin kanında bulunan hamilelik hormonunu ölçmeye yarayan bir test aslında. Hamileliğinizin kesin olarak ortaya çıkması bu teste bağlıdır. Bu test yapıldığında bu hormona bakılarak sizin kesin olarak hamile ya da hamile olmadığınıza kanaat getirilir. Bu sonuçlar kesindir. Yanılma payları yoktur. Tabiki daha ayrıntılı bilgileri hemen aşağıdaki linkten ana bölümümüzden bulabilirsiniz. İncelemek isterseniz lütfen göz atın. Eğer hamilelik şüpheniz var ise ve test yaptırdı iseniz,

BHCG beta hcg TESTİ Ne Zaman Yapılmalı ?​

Muhtemel bir hamilelik şüpheniz var ise ya da şüpheli bir ilişkiniz oldu ise hamilemiyim şeklindeki düşünceleriniz sizlerin beynini yemeye başladı ise hemen bu konumuzdan bu testin ne zaman yapılması gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yaptırdığınız testin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilirsiniz. Nihayetinde doktor değilsiniz testi aldınız ve hemen yanınızda hastaneden çıktınız. Eee şimdi ne olacak acaba hamile misiniz. Testin sonucunu sizler için değerlendiriyoruz.

Planlı bir gebeliğiniz vardı ve testin sonucundaki rakamları siz kendiniz değerlendiriyorsunuz ama sayıların ne anlama geldiğini bilmiyor iseniz kaç haftalık hamileyim diye düşünüyor iseniz yine bu konumuz dan ortalama bir değerle, ne kadar süredir hamile olduğunuzu, bebeğinizin kaç haftalık olduğunu da görebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst