Cinsel birleşmede kuruluk yaşayanlar okey nasıl sizce?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Okey kayganlaştırıcı jel kullanımı kadınlar kulubü okey kayganlaştırıcı jel yorumları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim henüz çocuk yok ama evlendiğim günden beri cinsel birleşme sırasında kuruluk yaşıyorum. Buna bağlı olarak da acı hissediyorum. Kullananlar varsa okey kayganlaştırıcı jellerin zararı oluyor mu? Faydasını görür müyüm bende. Aslında biraz tereddüt ettim bu tip şeyler daha önce kullanmadığım için. Zararı yok ise almayı düşünüyorum çünkü çekilmez bir işkence oluyor bana bazı saatler. Okey kayganlaştırıcı jel eczanelerde bulabilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bunların tabii ki zararı yok. Zararlı olsa o tip şeyler için üretilmezdi. Bunlar bir de su bazlı olduğu için zararı yok hatta vücut masaj jeli olarak da kullanılmakta. Bence daha acısız ve sağlıklı bir cinsel birleşme için almalısın. Eğer kuruluk varsa zaten bu daha çok sana zevk yerine işkence olacaktır. Alıp kullandığında bırakmak istemezsin. Okey kayganlaştırıcı jellerin farklı kategorileri de var. Çilekli olanı, şeftali modeli, afrodizyak etkili çift tarafı da memnun eden ürünleri var. Okey kayganlaştırıcı jel sıcak temas ile cinselliğin zirvesine ulaşabilirsiniz. Alıp kullanabilirsiniz bu sayede hem kuruluğa bağlı acıdan kurtulmuş olursunuz hem de siz de cinsel birleşmenin keyfine varırsınız. Böylesi daha kötü çünkü cinsel birleşme öncesi ıslaklık olmadığı taktirde sıkıntı olabiliyor. Valla bir deneyin derim bir şey kaybetmezsiniz.

Kullanımı hakkında bir miktar jeli eşin kendisine sürmesi yeterli olacaktır. Peki neden vajinal kuruluk yaşıyorsunuz. Bunu hiç araştırdınız mı? Aşağıda sizin için bir link bırakıyorum hemen yazımızdan ulaşacağınız ''vajinal kuruluk yaşayanlar'' yazımızı ilgiyle inceleyebilirsiniz. Vajinal kuruluk neyden kaynaklanır çözümlerine ulaşabilirsiniz.

 
Üst