Çörek otu yağı ile cilt maskesi yapabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çörek otu yağının cilde faydaları kadınlar kulübü çörek otu yağı faydaları hamilemiyim forum'da.​

Selamlar çörek otu yağını cildimde kullansam acaba cildimi yeniler mi? Çok faydası olduğunu duydum cilde de faydası var mı? Çörek otu yağını cildinde kullananlar varsa nasıl kullandığını sorabilir miyim? Çörek otu yağının cilde faydasi var mı gerçekten merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çörek otu yağı biliyor musunuz bilmiyorum ama Kuran'da geçen bir bitkidir. Hatta peygamberimizin de hadisi vardır. Çok sifali olduğunu ölümden başka her şeye çaresi olduğunu okuyarak anlıyoruz. Gerçekten ister yağını ister çörek otunun kendisini tüketin her türlü doğrudan ya da dolaylı olarak vücudunuza faydası olacaktır. Cildinizde direkt olarak çörek otu yağını sürün diyemem kesinlikle çünkü kullanmadan önce doktora danismanizda fayda var. Ama çörek otu yağı varsa elinizde suya ekleyerek tüketebilirsiniz. Cilde de yapılan maskeler var hatta iyi geldiği de söyleniyor. Zeytinyağı ve birkaç damla çörek otu yağı ile yüzünüzü nemlendirip siyah noktalardan kurtulabilirsiniz. Ama dediğim gibi kullanmadan cilt uzmanına danismada fayda var.

Çörek otu kadar kahve telvesi de cilde nasıl fayda sağlıyor biliyor musunuz? Öğrenmek için aşağıda linkini verdiğim yazımız "kahve telvesi maskesi nelere iyi gelir" inceleyebilirsiniz.

 
Üst