Deve gözü çayı tokluk hissi verir mi

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Deve gözü çayı faydaları kadınlar kulubü deve gözü çayı zayıflatır mı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar gece gece bu soru saçma mı olur bilmiyorum ama ben birkaç arkadaştan duydum da onlar da yeni başlamış. Sanırım diğer adı da açlık otu diyorlar. Deve gözü çayı yapıp kullanıp zayıflayan var mı? Bu ara inanın evde de kaldıkça çok yemeye başladım. Bu saat olmuş yemin ederim saate aldırış etmeden yarım ekmek arasına peynir koyup yedim. Bu nasıl iştahtır yahu kapanmıyor da. Deve gözü çayı ile sizce kilo verebilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Deve gözü yani aynı zamanda açlık otu diye de bilinen bu otun kökeni taaa Afrikaya uzanmaktadır. Nette arattığımızda hem deve gözü hem açlık otu aynı zamanda da doğal müsil olarak da anılmakta. En önemli özelliği dediğim gibi bağırsaklara büyük etkisi olarak doğal müsil görevi görmekte özellikle kabızlık çekenler bu ottan faydalanabilir. Diğer özellikleri de tokluk hissi verip daha fazla yemenize mani olması yağ yakımına yardımcı olması gibi özellikler. Metabolizmayı hızlandıran da bir özelliği vardır ayrıca sindirime de yardımcı olmaktadır. Aktarlardan bulabileceğiniz deve gözü otu yani açlık otu neye benziyor biliyor musunuz? Bezelyenin dış kabuğu olur ya hani aynen ona benzeyen bir ot. Hazırlarken de bir bardak sıcak su bir yemek kaşığı yaklaşık 7-8 adet geliyor bardağın içine koyup demlemeye bırakıyoruz. 10 dakika kadar demlendikten sonra süzerek içebilirsiniz. Tadı biraz kötü olabilir o yüzden bir dikişte içmeyi tavsiye ederim. Ayrıca bu otu her zaman dediğim gibi uzmana danışıp kullanmakta fayda var. Otu zayıflamak için kullandığınızda 1 haftadan fazla kullanmıyorsunuz. Yani bir hafta 12 saatte bir sabah akşam olmak üzere taze hazırlayıp içiyorsunuz sonraki hafta ara veriyorsunuz. Günde yarım kilo da verdirdiği söyleniyor her ne kadar inanamasam da:)

''Deve gözü çayı faydaları''

Zayıflamaya yardımcı olur, sindirim sistemini düzenler, kabızlığa iyi gelir, metabolizmayı hızlandırır, yağ yakımına yardımcı olur, tokluk hissi verir, hazımsızlık ve gaz sancılarına iyi gelir, şişkinliği dindirir.

Soğan suyunun da çok faydası olduğu biliniyor. Özellikle kadın hastalıklarına iyi gelen soğan suyu zayıflatıyor da deniyor. Yazımızda ''soğan suyu kürü kullananlar faydaları yapılışı tüm cevaplar burada'' hemen yazımızı tıklayın.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bir misafirimiz hurma diyeti yaparak kilo vermiş. Tokluk hissi eğer diyet için ise aşağıda konu inceleyin derim size.

 
Üst