Merhabalar
Düdüklü tencere hem zamandan tasarruf hem yemekleri daha lezzetli pişiriyor. Özellikle kuru baklagilleri etleri yumuşacık lezzetli yapıyor. Bu pişirme süresi
düdüklü tencere markasına modeline göre de değişebilir onu söyleyeyim baştan. Benim düdüklüm kemikli etleri dana etini 1 saatte pişiriyor. Bu marka modele göre 1.5 saate göre değişebilmektedir.
Düdüklüde kemikli kırmızı et 1-1.5 saat aralığında pişmektedir. Bu süreyi maksimum tutarsanız kemiğinden bile ayrılabilir kolayca. İstediğiniz gibi sebze ya da baklagil yaparken suyunu da etleri de kullanıp misler gibi yemek pişirebilirsiniz. Düdüklüme kemikli eti koyarım üzerini az geçecek kadar su eklerim tuz eklemiyorum ben. Süre bittiğinde ise havasını alıp yemeğime ekleyerek pişiriyorum.
Dana eti ya da kuzu eti pişirim süreleri de farkeder. Dana eti daha uzun sürede pişebilir. Yine sizin ilginizi çekecek bir konu daha ekliyorum aşağı.
''Hangi kuzunun eti kokar arkadaşlar'' yazımızı aşağıdan inceleyebilirsiniz.
Hangi kuzunun eti kokar kadınlar kulübü hangi cins koyun eti kokar hamilemiyim forum'da. Kızlar maalesef ki ben koyun eti yiyemiyorum. Herhalde size de kokuyordur küçükbaş eti. Ben ne kadar baharat katsam da yiyemiyorum. Dana eti favorim ama o da biraz sert olabiliyor. Kuzu etki hangi cins...
www.hamilemiyim.org