Düdüklüde kemikli kırmızı eti ne kadar pişiriyorsunuz kızlar?

S

sorumvar

Member

Düdüklüde kemikli kırmızı et kaç dakikada pişer kadınlar kulubü düdüklüde kemikli et kaç dakikada pişer hamilemiyim forum'da.​


Kızlar merhabalar benim düdüklü tencerem yoktu normal tencerede pişirirdim kemikli eti filan. Şimdi düdüklü aldım da yine de sormak isterim sizlere. Sizler kemikli kırmızı eti kaç dakika pişiriyorsunuz. Düdüklüde kemikli kırmızı et kaç dakikada pişer hanımlar yardımcı olur musunuz? Bir de sebzeli yaparken ya da nohut fasulye ile birlikte mi pişiriyorsunuz ayrı mı pişiriyorsunuz düdüklüde?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Düdüklü tencere hem zamandan tasarruf hem yemekleri daha lezzetli pişiriyor. Özellikle kuru baklagilleri etleri yumuşacık lezzetli yapıyor. Bu pişirme süresi düdüklü tencere markasına modeline göre de değişebilir onu söyleyeyim baştan. Benim düdüklüm kemikli etleri dana etini 1 saatte pişiriyor. Bu marka modele göre 1.5 saate göre değişebilmektedir. Düdüklüde kemikli kırmızı et 1-1.5 saat aralığında pişmektedir. Bu süreyi maksimum tutarsanız kemiğinden bile ayrılabilir kolayca. İstediğiniz gibi sebze ya da baklagil yaparken suyunu da etleri de kullanıp misler gibi yemek pişirebilirsiniz. Düdüklüme kemikli eti koyarım üzerini az geçecek kadar su eklerim tuz eklemiyorum ben. Süre bittiğinde ise havasını alıp yemeğime ekleyerek pişiriyorum.

Dana eti ya da kuzu eti pişirim süreleri de farkeder. Dana eti daha uzun sürede pişebilir. Yine sizin ilginizi çekecek bir konu daha ekliyorum aşağı. ''Hangi kuzunun eti kokar arkadaşlar'' yazımızı aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 
Üst