Düşük sonrası parça kalma belirtileri nelerdir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Düşükten sonra parça kalması belirtileri kadınlar kulübü düşükten sonra parça kalma belirtileri hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ben 11 haftamda düşük yaptım doktor hemen acile aldı kanamayla acile gittiğim için doktor hemen kürtaj olmama söyledi kürtaj olmama rağmen hala ağrılarım var doktora henüz gitmedim ama gitmem gerekir mi bu ağrılar normal mi kasıklarım çok ağrıyor kanama olursa gelin dediler ama ben kendimi kötü hissediyorum düşükten sonrası parça kalma belirtileri nelerdir içimde parça kalmış olabilir mi böyle bir durum benim gibi yaşayan var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Düşük yaşamanız epey yıpratıcı bir şey olmuştur diye düşünüyorum Allah kimseye yaşatmasın. Düşük yaşadıktan sonra kürtaj olmak gerekir zaten bu içeride parça kalmaması için gerekli bir işlemdir kürtajdan sonra hafif ağrılarınız olabilir doktorunuza danışarak Bir ağrı kesici alabilirsiniz ama mutlaka kontrole de gitmedi de fayda var az fayda olsa içeride parça kalma durumunda olabilme ihtimali var tabii ki bunu Doktor muayenesinde anlayabilirsiniz ancak. Kürtajdan sonra parça kalması belirtileri kötü kokulu akıntı kanama kasık ağrısı ve Ateş belirtileri olabilir. Dediğim gibi mutlaka doktorunuza muayene olun içinde parça kalma durumu varsa zaten bu dediğim belirtilerden birini yaşarsınız kanama geçmez ağrılarınız geçmez.

Kürtaj sonrasında cinsel yaşam çok sorulan sorulardan bir tanesi peki "kürtajdan kaç gün sonra cinsellik yaşarım sizce" sorusunun kağıt aldığı konumuzun linkini siz de inceleyebilirsiniz.

 
Üst