Elektrikli süpürgesi olarak en çok hangisi iyi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Elektrik süpürgesi tavsiyesi kadınlar kulübü elektrik süpürgesi fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Evleneli 11. yılımıza girdik ve ben halen annemden kalma süpürgeyi kullanıyorum. Süpürge makinesini açtığımda neredeyse tüm mahalle duyabiliyor. Artık alay konusu oldu. En sonunda eşim de tamam alalım bir makine dedi. Yeni bir süpürge makinesi alacağım ama elektrik süpürgesi olarak hangi marka iyidir? Hangi ürünü almalıyım bilemiyorum. Kendi süpürge makinesinden memnun olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Elektrikli süpürge makinesi biz hanımların gerçekten de temizlik adına en büyük yardımcısı. Tabi eski modeller hem kaba, hem ağır hem de oldukça fazla ses çıkartıyorlar. Hem de çekim güçleri oldukça zayıf. Şimdi yeni nesil süpürge makinelerinin kullanımı ve yer kaplamaması açısından da oldukça rahat. Siz de elektrikli süpürge alacaksanız mutlaka; sessiz oluşuna, çekme gücüne, kolay temizlenebiliyor oluşuna, kullanımına, kibar olmasına, elektrik tüketimlerine oldukça dikkat ediniz. Özellikle hantal modeller almamaya dikkat edin gerçi son zamanlarda oldukça ergonomik modeller satışta. Ama ben yine de piyasada en fazla tutulan ve tercih edilen makineleri sıralayayım. Bunlar; Philips, samsung, rowenta, dyson, fakir ve sonlara doğru yerli makinelerimiz Arçelik ve beko. Philips arnica çok iyi modeller samsung da keza öyle ama işte biraz pahada ağır olanlar bunlar. Ama hani bir kez alayım yıllarca kullanayım kaliteli de olsun diyorsanız işte o zaman bu üçünü tercih edebilirsiniz. 800tl- 4bin lira arasında değişen fiyatlara sahip olan philips bir numarayı çekiyor listede.

''Elektrikli süpürge alırken nelere dikkat etmeliyiz?''​

  • Motor gücüne bakmalısınız motor gücü yüksek olan makineleri tercih etmelisiniz
  • Emiş gücü yüksek olmasına dikkat ediniz
  • Sessiz çalışması da önemli bir noktadır
  • Garanti süresine ayrıca süpürgenin aparatlarının garanti kapsamına girmesine ve garanti süresine dikkat ediniz
  • Toz torbalı olan modeller sulu modellere göre daha fazla tercih edilmekte toz torbalı olanlar daha fazla tozu içerisinde hapsedebilir siz de buna göre tercih yapabilirsiniz.
  • Eğer evinizde kıl döken bir evcil hayvanınız varsa buna göre fırça uçlu olanları ve turbo özellikli olanlar tam size göre olabilir.
Çeyizinize tost makinesi alma gibi bir fikriniz varsa aşağıdaki yazımızdan öneriler alabilirsiniz. Yorum kısmından siz de fikirlerinizi iletebilirsiniz. ''çeyizime tost makinesi karar veremiyorum'' yazımız hemen aşağıda.

 
Üst