En iyi çamaşır deterjanı nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

En iyi deterjan hangisi kadınlar kulübü en iyi deterjan hamile miyim forum'da.​

Arkadaşlar iyi bir deterjan arıyorum çamaşırlarımı güzel yıkayacak kirlerini çıkartacak özellikle eşim çok terlediği için gömleklerin yakaları ve kolları grileşiyor koltuk altları özellikle bunları bembeyaz yapacak bir deterjan markası istiyorum sizden lütfen tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum çamaşırları hem ilk günkü gibi gösteren hem de griliklerini götüren tertemiz yapan bir deterjan. En iyi deterjan hangisi lütfen söyler misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
En iyi deterjan konusuna gelmeden önce şunları belirtmek istiyorum ki 6 ayda bir mutlaka çamaşır makinenizin içini temizleyin özellikle kapağını açtığınızda lastik kısmının iç kısımlarını mutlaka temizleyin deterjan çekmecesini mutlaka temizleyin makinenizin en altında bulunan gider suyunu mutlaka boşaltın bunlardan hariç olarak makinenize çamaşır eklerken tamamıyla doldurmamayı tercih edin tamamen doldurduğunuzda çamaşırlar yeteri kadar rahat bir şekilde dönmeyecek deterjan her yerine işlemeyecek bu sebeple iyi temizlenmis olmamali. Çamaşırlarınızın kapasitesi ne kadarsa yarısına kadar doldurun çamaşırlar içeride rahat bir şekilde hareket ederek temizlensin deterjana gelecek olursak ben ariel kullanıyorum ve bu dediklerimi uyguladığım zaman çamaşırlarım çok güzel bir şekilde temizleniyor. Beyazlarınız için cosla tercih edebilirsiniz gömlek yakaları ve manşetler koltuk altı için özellikle kar beyazı bir temizlik elde edebilirsiniz.

Çamaşır makinesi bakımı hakkımda bahsetmiştim mutlaka aşağıdaki konuyu da incelemenizi tavsiye ediyorum çünkü "çamaşır makinemden gelen kötü kokuyu nasıl yok ederim" bu konuyla alakalı çok arkadaşımız müzdarip olabilir çözüm aşağıda.

 
Üst