Erken Ergenlik Olabilir mi? Erken Ergenlik Nasıl Olur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Erken ergenlik kadınlar klubü erken ergenlik belirtileri kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar çok büyük sorun ile karşı karşıyayım. Erken ergenlik denen durum var mıdır? Çocuğum henüz 8 yaşında ve göğüslerinde mercimek tanesi kadar doku var. Çok korkuyorum doktordan randevu aldık ama bekleyemiyorum böyle bir durumla karşı kaşıya kalan varsa paylaşabilir mi lütfen. Çocukta hani öyle herhangi bir ergenlik belirtisi de yok kıllanma vs tarzında ama bu durum beni çok rahatsız ediyor yaşayan ya da karşılaşan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba
İnanın artık yediklerimiz içtiklerimiz nasıl bir etki yaratıyorsa çocuklarımızdan çıkıyor acısı. Maalesef ki yeni yeni çıkan hastalıklar değişimler erken ergenlik de bunlardan. Bildiğimiz yaşın altında ergenlik oluşmaya başlamadı mı hepsi bu hormonal yediklerimiz ve işlenmiş gıdaların sonucu. Dünyanın dengesi maalesef ki değişiyor ama olumsuz anlamda tabii. Çocuğunuzu götürdüğünüz doktor işini iyi bilen biri olsun tahliller ve muayene sonrasında hormonlara bakılır normal ise aslında korkmanızı gerektirecek bir durum da olmayacak ki artık dediğim gibi yeni dünya düzeni o eskisi gibi 13-14 yaşları beklemiyor artık 8 yaşlara inmiş durumda ergenlik başlama yaşı. Müsterih olun inşallah hormon değerleri normal çıktığında ilaç bile vermeye gerek kalmaz.

Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamız gereken bir dönemdeyiz ve artık buna dikkat ederek yaşamamız gerekecek. Bağışıklık sisteminin işlevi ile alakalı bir yazı okumak isterseniz buyrun.

 
Üst