Eşim aldatıyor çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Aldatılan kadın ne yapmalı kadınlar kulubü aldatılan kadın ne yapmalı dinen hamilemiyim forum'da.​


Kızlar çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin yaa yani eşimin beni aldattığını düşünüyorum emin de değilim ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Telefonunu alıp telefona giriyor neden telefonla tuvalete girilir ki. Bir de artık kilit koymaya başladı benim bile bilmediğim. Çok kötüyüm ne yapmalıyım? Aldatılan kadın ne yapmalı dinen ne uygundur bilenler yazsın lütfen. Eşim inşallah yapmıyordur ama şüphelerim büyük kadınlar hisseder ya hissediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Aldatılmak bir kadın için ne kadar kötü bir his. Kadınlar hislerinde pek yanılmaz ama inşallah yanılıyorsunuzdur. Ama eğer böyle bir durum varsa herkes bir şansı hak eder diye düşünüyorum yanlış düşünmüyorum inşallah. Aldatılan eşler tarafından bu durumlarda güvensizlik ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacağı sanılır ama eşler eğer iki tarafta oturup güzel bir şekilde anlaşırlarsa eskisinden daha iyi en baştan bir ilişkiye başlayacaklarını söyleyebilirim. Yani oturup sakince onu dinlemek hemen kestirip atmamak gerekiyor. Bir kez en azından şansı hak ediyor diye düşünüyorum. Belki de böyle bir durum yok ortada boşuna kuruntu yapıyorsunuzdur. Kesinlikle kendinizi de kötü hissetmeyin yetersiz görmeyin. Kadınsınız annesiniz size kimse böyle hissettiremez. O yoksa dünyanın da sonu değil ama şu önemli bir yuvayı dağıtmak çok kolay çocuklar varsa onlar için geçmişiniz için bir kez şans vererek daha güçlü bir başlangıç da yapabilirsiniz. Bu tür içinizden sürekli kendinizi yiyerek büyük cezayı kendinize kesmeyin.

Eşim bana yaklaşmıyor diye derdini bizimle paylaşan bir misafirimizin sorusu üzerine ona da önerilerde bulunmuştuk nacizane. Sizler de arkadaşlarımıza yorum yaparak destek olabilirsiniz. ''Eşim bana yaklaşmak istemiyor biraz soğuk'' hemen aşağıdaki linkte.

 
Üst