Eskiyen koltuk döşemelerini nubuk kumaş ile değiştirsem?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Nubuk koltuk kumaşı kullananlar kadınlar kulübü nubuk koltuk kumaşı kullanışlı mi hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ya benim oturma odamın koltuklarının kumaşları epey bir eskidi yıprandı aşındı filan da acaba yeni bir döşeme yaptırsam diyorum özellikle şu nubuk kumaşlar çok kullanışlı filan diyorlar. Nubuk koltuk kumaşı kullanışlı mi sizce? Yani koltuklarimi nubuk kumaşı ile yeniden döşetsem hem uzun ömürlü olur hem daha yeni olur sanki gibi geldi bana. Yenisini almak istemiyorum şuan iskeleti çok sağlam özel yaptırmıştım ben ama döşemeler artık sizlere ömür oldu. Aslında o döşemeler daha kullanılır ama yenilik olsun evde diyorum renk olarak da değişiklik yapmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Böyle bir tasarrufa gitmeniz çok güzel. Yenilerini almak yerine döşemelerini değiştirip uzun süre kullanmak tam da devrimizde yapılması gereken tasarruf işte. Ayrıca koltukların döşemelerini değiştiğinizde istediğiniz renkler ile değişik bir dekorasyon da elde edebilirsiniz. Özellikle evimize aldığımız koltukların kalitesi iskelet yapısı kumaş özelliği ve kalitesi de önem taşır. Demek siz de iyi bir koltuk seçimi yapıp uzun yıllar koltukların iskeletinde hiç sıkıntı yaşamadan oturdunuz kullandınız. Koltuklarda ilk önce yıpranan şey zaten döşemeleri oluyor. Nubuk kumaşlar son yıllarda çok sıkça görmekteyiz ki hem kalitesi kullanımı uzun ömürlü olması sıvı emmemesi kolay temizlenmesi gibi gibi birçok özelliği bulunan bir kumaş türü. Seçiminiz gayet yerinde diye düşünüyorum. Nubuk kumaşlar deri kumaş türü olup zımparalanmış ve işlenmiştir ama gayet dayanıklı uzun ömürlüdür. Özellikle chester gibi salon takımlarında daha çok tercih ediliyor. Nubuk kumaşlar az ve öz aslında son yılların modası diyebiliriz sanırım. Son derece kaliteli ama biraz pahalı bir seçimdir nubuk kumaşlar ona göre diyeyim:) Tek dezavantajı sıcaklarda terletir ve renk seçeneği fazla yoktur.

''Nubuk koltuk kumaşı kullanışlı mı?''​

  • Oldukça kaliteli ve ısıya dayanıklı uzun ömürlüdür
  • Temizlenmesi kolaydır
  • Çabuk yıpranmaz
  • Leke tutmaz sıvıları geçirmez yapıdadır
  • Kaliteli görünüme sahiptir
  • Sportif görünümlü deri olduğu için çok tercih edilir
Misafir gelir ve o akşam istemediğiniz bir şey olur. Misafir çocuğu koltuğa kahve dökmüştür. İşte burada devreye biz giriyoruz. Mutlaka herkesin bilgilenmesi gereken bir durum. ''Koltuktan kahve lekesini nasıl çıkarırım'' yazımızı ilgiyle okuyacağınızı düşünerek aşağı link bırakıyorum.

 
Üst