Evde nasıl para kazanırım ihtiyacım var

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Evde nasıl para kazanabilirim kadınlar kulübü evde nasıl para kazanılır hamilemiyim forum'da.​


Üniversite mezunuyum ve evde bön bön oturuyorum. Oysa ki böyle hayal etmemiştim. Diplomamı alıp işe başlayacak ve kendi ayaklarımın üstünde duracaktım. Ama gel gör ki, evdeki hesap çarşıya uymadı. İlyas Salman’ın unutulmaz filminden esinlenerek diplomalı pazarcı olayım dedim ama gidip yer isteyince, kiraların bir ev parasından pahalı olduğunu gördüm ya Allah rızası için evde helalinden oturup da para kazanabileceğim iş veya işler yok mu? Bu konuda bilgisi olan ve paylaşacak arkadaşları bekliyorum. Evde nasıl para kazanabilirim bilenlerden yardım bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar. İşsizlik sorunu maalesef sadece sizin değil bir çok kimsenin en büyük problemi. Pekala evde oturduğunuz yerden para kazanabilir misiniz? Hem evet hem hayır. Öncelikle evde oturarak kimse bir şey kazanamaz. Ama evde koşturup alın teri dökeceğim diyorsanız elbette alın terinizin karşılığını alırsınız. Nasıl mı? Anlatayım. Öncelikle kendi kabiliyetinizi ve ilgi alanınızı iyi tespit etmelisiniz. Örneğin iyi yemek yapıyorsanız ve el lezzetiniz çok iyi ise, tanıdık bir iki lokanta ile görüşebilirsiniz. Onlar günlük sipariş ve malzeme veriyorlar. Siz evde pişiriyorsunuz onlar gelip alıyorlar. Bu şekilde bir yerin değil, birkaç yerin işlerini almış olursunuz. Aynı şekilde pastane için de geçerli. Bunun dışında kurutmalık ve kışa hazırlık işlemlerinden oldukça iyi para kazanan kişiler var. Tabi sosyal hesaplardan da iyi paylaşım ve reklam yapmanız gerekiyor. Kurutmalıklar, salçalar, konserveler, reçeller vs. İlk yıl satışınız az olur ama memnun kalınınca bir sonraki sene müşteriyi ciddi manada katlarsınız. Evde ütü yaparak para kazananlar bile tanıyorum. Ayrıca internette yazan kazanır tarzında yerlerde var. Param var diyorsanız, bu işten de güzel para kazananlar var. Her ay dolar veya altın alıp satarak para kazanılıyor.

Evde örgü örerek de para kazanabilirsiniz. Evde kabiliyeti olan kadınlar hem örgülerini örüyor artık sosyal medya hesapları açarak oradan hiç tanımadıklarına bile satış yaparak para kazanabiliyor. Mesela iğne oyası hanımlar tarafından çok ilgi görüyor iyi para da var bu işte demedi demeyin. ''İğne oyası yazma örnekleri arıyorum'' hemen yazımızdaki iğne oyası örneklerini inceleyebilirsiniz.

 
Üst