Evinde genel temizleyici olarak eya clean tercih edenler var mı?

S

sorumvar

Member

Eya clean kullananlar kadınlar kulubü eya clean genel temizleyici hamilemiyim forum'da.​


Merhaba kızlar ben yeni gelinim temizlik konularında da epey acemiyim. Çevremden birçok marka duyuyorum. Hem de her temizlik çeşiti için farklı deterjanlar. Hem genel temizleyici olsa her yerde kullansam diyorum. Eya clean diye bir genel temizlik deterjanı varmış kullananlar memnun genelde sanırım ama emin olamadım. Bitkisel doğal olduğu söyleniyor ne derece doğru acaba? Evimin her alanında kullanabilir miyim bunu ben.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Allah mesut etsin. Yeni gelin olmakta zordur dimi yaa ben uzun zaman oldu tabii unuttum yeni gelin davasını:) Şaka bir yana ne güzel kendi evinizin temizliğini yapmak yeni şeyler keşfetmek çok güzel şey hele ki eşini seviyor ve mutlu isen. Şimdi temizlik konusunda ben biraz karışık kullanıyorum ama hani demirbaşlarım vardır benim de. Farmasi genel temizleyiciyi çok beğenirim mesela. Bazen yer temizliğinde bazen koltuk silme bazen halı silme hepsinde kullanıyorum. Eya clean ilk kez duyuyorum ama nette araştırdığım kadarıyla kokusu olmayan doğal ve yerli üretim diye bahsediliyor. Kokuya karşı alerjisi olanlar olabilir özellikle deterjanlardan. Bu kokusuz ondan daha çok tercih edilebiliyormuş. İşte kimimiz temizlikte güzel kokular ararken kimileri de kokusuz tercih edebiliyor. Aslında o kimyasallar mahvediyor bizi. En güzeli güvenilir doğal ve sağlıklı temizleyiciler. Özellikle astım hastaları hanımlara da uygun olabileceğini düşünüyorum. Eya clean kendi sitesi de var ama bazı internet satış sayfalarından da uygun fiyatını denk getirip alabilirsin.

Temizlik biz kadınlar için vazgeçilmez tutkudur. Ben nankör olduğuna inansam da yapmaktan vazgeçemiyorum maalesef. İki gün yapmasak evi b.k götürüyor arkadaşlar. Nankör işte. ''Banyo fayansında kullandığınız temizlik püf noktaları neler'' hemen inceleyin hanımlar önemli bilgiler içerir.

 
Üst