Eyüp sabri tuncer şampuanı ilk kez duydum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Eyüp Sabri tuncer şampuan kullananlar kadınlar kulübü eyüp sabri tuncer şampuan kullananlar hamilemiyim forum'da.​


Marketlerden aldığımız ve sürekli reklamları dönen şampuanlardan başımızda saç kalmadı. Artık farklı şampuan arayışlarına girdim. Araştırma yaparken de Eyüp Sabri Tuncer şampuanları ile karşılaştım. Normalde ben kolonya markası olarak biliyordum. Kolonya noktasında da gerçekten de çok memnunuz. Acaba şampuanları nasıldır? Çünkü kimyasal ürünler yerine doğal ürünler kullanılmasının daha da yerinde ve sağlıklı olacağını düşünüyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Evet yukarıda da belirttiğiniz gibi Eyüp Sabri Tuncer markası kolonya ürünleri ile ön plana çıkmış durumda. Özellikle farklı konseptleri ve doğal ürünleri ile de tercih edilmeye başlandı. Hem doğal hem sertifikalı olunca bir de hani bilirsiniz Eyüp Sabri Tuncer kalitesini bence şampuanları da güzeldir diye düşünüyorum. Ürünlerine bakacak olursak.

''Eyüp Sabri Tuncer şampuanları''​


  • Hindistan cevizi Sütlü
  • Doğal argan yağlı şampuan
  • Doğal macadaima yağlı şampuan
  • Doğal zeytin yağlı şampuan
  • Zeytin yağlı bebek şampuanı

Gibi ürünleri bulunuyor. Üstelik 600 ml fiyatı ise 26.90 TL. İçeriğinde hayvansal hiçbir ürün bulunmuyor. Özellikle zeytin yağlı olanını öneriyorum. Sağlıklı ve parlak bir görünüm kattığı gibi, tüm kirlerden de arındırıyor. Gerekli yerlerden de onay alınmış. Gerek Avrupa dan, gerekse de ülkemizden dediğim gibi sertifika ve izinler alınmış. Ayrıca paraben de içeriğinde bulunmuyor. Tabi yine de tercih sizin.

Şampuanınızı seçerken dikkat etmeli saç tipinize göre tercih etmelisiniz. Doğal olması da bir diğer önemli seçenek bence. Şu yazımızı mutlaka bir inceleyin. Milletin konuştuğu şampuan ''hunca care şampuan kullananlar memnun musunuz'' yorumları inceleyebilir siz de yorumda bulunabilirsiniz. Hunca care şampuanı nedir inceleyin derim saçlarına ilgi gösterenlerin.

 
Üst