Fon Perde Alacağım Fikir Verin Lütfen

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İdeal fon perde boyu kadınlar kulübü fon perde ölçüsü hamile miyim forum'da.​

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. Ev taşıdım yeni evimin salonu ve oturma odasının pencerelerine fon perde yaptırmayı düşünüyorum. Renk olarak da daha karar veremedim koltuklarımın rengi kahve ve krem uzunlar krem tekliler kahve tonlarında ne renk alırsam uyum sağlar bir de fon perde ölçüleri nasıl olmalı? Yani ben pencere boydan boya alsam olur mu? Salon pencerem epey büyük çok mu pahalıya kaçar fon perde tamamına alsam? İdeal fon perde ölçüsü ne olmalı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle yeni eviniz huzur mutluluk ve şans getirsin size. Fon perde rengine gelirsek sade bir dekorasyonun varsa desenli kumaşlardan tercih ederek renklendirebilirsin ortamı. Uzun koltuklarınız krem tekli olanlar kahve ise renk olarak fonunu da kahve tonlarından tercih edebilirsin ki denge sağlansın. Fon perde ölçüsüne gelecek olursak fon perdeler güneşlik ya da tül gibi uzun boydan boya olmaz. Zaten güneşlik ya da stor tercih edecek iseniz fonun uzun olmasına hiç gerek yok ki zaten fon dediğin kenarda aksesuar olarak duran renk veren bir perde türüdür. Yani pile de işin içine gireceğini düşünürseniz ona göre perdecinize sorun ve karar verin isterseniz. Yani fon perdeyi uzun yaptırmak mantıksız olacak ayrıca fazla masraf.

Yeşili seven insanların sayısı hayli fazla. Yeşil nasıl mı görünüyor dekorasyon içerisinde hemen yazımıza tıklayarak yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst