Gebelikte vajinada yanma olan oldu mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gebelikte vajinada yanma kadınlar kulubü hamilelikte vajina yanması nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hamilelikte vajina yanmasına ne iyi gelir bilginiz var mı? Şuan 10 haftalık hamileyim acaba yanma durumu hamilelik belirtilerinden biri olabilir mi bir de çok idrara çıkıyorum bununla alakalı olabilir mi? Vajinada aşırı yanma var. Eğer bu gebelik belirtisi ise ne zaman geçer bu yanma? Evde yapabileceğim bir şey var mı? Haftaya da doktora kontrole gidicem doktora da danışacağım neden olduğuna dair?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Vajinada yanma genelde çok sorulan sorulardan biri yani bir gebelik belirtisi mi gibi sorular çok gelmekte. Gebeliğin başlarında hormonların artmasına bağlı olarak tabii ki vücudunuzdaki bu değişimlere bağlı olarak vücudunuz farklı reaksiyonlar gösterebilir. Vajinal akıntı olabilir gebeliğin ilk 3 ayında ama vajinal yanma idrar yolu enfeksiyonu gibi sorunlarla baş gösterebilir. Bunun için bol sıvı tüketmek örneğin günlük 3 litre su tüketimi ve sağlıklı beslenmek önemli. Çünkü eğer ilk kez hamile kalıyor iseniz vücudunuz alışkın olmayan bir durum ile karşı karşıya. Yine vajinanızı sık sık soğuk su ile yıkamak da sizi rahatlatacaktır. Doktorunuza da mutlaka danışmayı ihmal etmeyiniz.

Peki vajina kokusu nasıl geçer? ''Vajina kokusu nasıl geçer kızlar başım belada'' mutlaka bu yazıyı da incelemenizde fayda var. Kadınların en çok yakındığı konudur ve genelde 10 kadından 9 unda olan bir problem diyebiliriz.

 
Üst