Geç Döllenme Belirtileri Nelerdir Kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Geç döllenme belirtileri kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​


Merhaba hanımlar benim adetim 3 gün geçti ama idrar testi yaptım negatif çıktı çok umutluydum acaba geç döllenme olabilir mi? 3 gün geçti tam normalde idrar testinde olsa çıkardı dimi ya da geç döllenme ise israr testi negatif çıkar mı? Kafamda deli sorular 2 gündür kendi kendimi yiyorum. Bebek çok istiyoruz doğal yoldan olmasını çok istiyorum. Geç döllenme belirtileri nelerdir acaba benim de biraz karın ağrım var bu geç döllenme belirtisi olabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
merhabalar
Geç döllenme çoğu zaman belirti göstermez. Adetiniz her zaman gecikir mi? Eğer adetiniz her zaman düzenli oluyorsa bundan şüphelenebilirsiniz. İdrar testlerinde adetiniz geçse bile yanılma payı olabilir. Bu arada geç döllenme geç yumurtlamaya bağlı gelişir. Döllenme geç yumurtlamaya bağlı olarak döllenme gerçekleşirse geç döllenme oluşuyor bu da testte geç görünebiliyor. Size tavsiyem kan testi yaptırıp gebelik var mı yok mu kesin sonucu öğrenmeniz. Geç döllenme bile varsa hamile olabilirsiniz. Ayrıca psikolojik olarak sürekli düşünmek gebe kalmanızı zorlaştıracaktır. Daha rahat ve bu tür şeyleri kafanıza çok takmayın lütfen. Takmadığınızda bebeğiniz gelecektir emin olun. Eğer geç döllenme varsa hamile olabilirsin onun için benim sana tavsiyem birkaç güne mutlaka kan testi yaptır canım.

''Geç döllenme nedenleri''

Geç döllenme nedenleri nelerdir?: Yoğun stres, hormonal bozukluklar, ilaç kullanımı, üreme sistemi bozuklukları.

Geç döllenme gibi önemli bir konu adet olmadan yapılan gebelik testleri doğru sonuç verir mi aşağıdaki linkten konuyu inceleyebilirsiniz.

 
Üst